其實有winka一日,我地都唔會再撐collar

358 回覆
3148 Like 119 Dislike
原來條傻閪請打手
屌你老母winka真係肉鳩酸
唔準你咁講佢
臭閪樣
盲撐撚
我都係講事實,你地班人唔識貨
其實幾好笑
當初呀wing搵晒唔同年齡層既入隊
結果最後個個都淨係鐘意後生個幾個
佢地有好多計劃,你唔係佢地團入面點知,宜家只係中間磨合期
樣唔靚,講乜都假,
有得簡代言你搵呀day呀妹定天后欣直祖二

跳舞可以練,樣唔靚一定左形就死,
sunny 點整都唔會變允兒,
允兒唱歌差可以唱小D or 簡歌唱。

aga果D唔識跳舞,大把可以出show 前搵人練D簡單D

麗英一世都係麗英,整左都係麗英
根本男人睇女團嘅要求其實好簡單,最基本要素就樣靚青春夠新鮮感,以及成員之間嘅差距又唔會特別大(e.g.年齡、平均實力等等)
想請教吓邊度似周口個鼻已經唔似啦
佢地連最基本女團要有統一風格都未知,你組隊band 都要大家紋身rock 友樣啦,點會女團又有個360大媽,猩猩樣winka, 大口怪soching,未學行先學走,學Disney 任何人都可以係公主明星,你就算搵樣衰都唔洗半隊樣衰同搵差唔多年紀啦下嘛!
而且商業上已經証明佢地失敗,好多廣告都係組團之前簽定,之後廣告商見到佢組隊咁騎呢個女團出嚟,寧願搵lolly talk都唔搵係佢哋
係,好多大牌子搵晒lolly talk,
collar 揾一兩個規既算

講真唔係真係組團之前簽定,真係冇人想搵,果期鏡紅左,佢地當正自己真係女mirror
marf 屌客,個客叫唔出人名覺得唔尊重,winka 拍KB爆腎新人show帶頭反台唔拍
痴撚線真係倒米王。

我寧願要D冇咁煩既lolly Talk妹豬,好過呢D乜鳩都屌屌屌果D collar。
好在個市場理性好多
Collar真係ivy係睇得,都唔明candy同day邊忽靚
同yoyo 呀妹組隊咪幾好
成個猿人咁囉
係咁問人「我叫咩名」
心諗識你老鼠咩
成日話自己個ex 無夢想
而家係咪自己每日都倒自己米,冇得再實行個夢想
佢怨緊soching退團事件 累佢冇得再紅,unfollow soching 同全世界,都唔願加番佢一個。
死豬西搞咁多小動作
好心佢身為最豬果個就靜啲啦
磨咗年半 磨到有人退出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞