其實有winka一日,我地都唔會再撐collar

358 回覆
3148 Like 119 Dislike
佢成個戰狼咁款 最多咪忍一個禮拜又上翻網頁版
然後睇到comment 又好嬲好嬲
新聞寫係啲粉絲同佢講件事
佢先知道自己又搞到咁大

佢唔上連登,但係粉絲會上
真係笑死
佢唔上連登就唔會咁大反應 之前仲要po經理人私底下啲對話撐自己
EQ仲差過193
push
香港milet喎
upmud9
只要一日仲有掃把星Winka+370+「香港女團殺手」經理人戴穎經營Collar,結果只會越做越霉永不超生
Collar必須全面解散,砍掉重練先係唯一出路
其實唔關winka 事 而係由師兄退團果刻 collar已經名存實亡 collar個logo 係鑽石 八箭八心 而家師兄退左團
個形象已經有缺陷 所以品牌公司只會搵個體成員 而唔會再一隊咁請
轉捧lolly talk
第一張圖左邊乜水…個表情好心啦,眼尾紋勁過劉德華個啲,chok到鼻都有紋on99
你唔講都冇留意,其實真係玩撚完
廣告商搵佢地其他人都懶得成團請。
有佢件負資產真係見到都憎
條衰婆同你個名一樣
事實,形象真係好D,正面D,
連搶幾個大牌子廣告,香水手袋果D高檔野都開始接唔少。
sony ,邦民,Microsoft 呢D肯掉錢出黎既都搵左佢地

ivy so 同day 變左獨立賣M巾,止汗,防曬,化妝品
winka 真係冇人想搵
要承認一樣野 就係而家LT係受廣告商歡迎多d
起碼形象健康同埋未有負面新聞
所以當初師兄退團 阿wing 講而家collar 係7人團體
就係同廣告商講 7個就係collar 係報價上面 可以用番collar 個名報 而師兄退團之前 佢地出show 得7個
廣告費唔係用collar 係用Viu 藝人 ivy marf day candy etc
其實真係好撚貴,請晒成隊不如請一兩個
貴唔貴睇成效 fwd 都搵成隊鏡做代言人
只係d一刻既collar 唔值得成隊咁用
fwd咪又係左手交右手 玩咩
王糖唱又唔得跳又唔得
留返個位俾阿Day啦
王糖真係廢成隊入面最廢就係佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞