其實有winka一日,我地都唔會再撐collar

358 回覆
3148 Like 119 Dislike

其實佢unfollow soching呢個做法,我估真係連佢地fans 都唔會理解。

點解依家佢會咁憎soching,當初又同佢咁FD,影咁多合照,原來扮既

依家反轉豬肚就係屎
soching 原來只係幫過你既契弟

又話8-1=0,其他人UNFOLLOW都唔覺佢會,依家佢做得出呢D野真係好反感。

生到好似北京周口店咁款已經算

份人格仲要咁衰,冇義氣,冇道德,冇器量,出軌偷食飛仔,仲要屌fans 串網民

食屎啦winka,
女人黎講做到你咁乞人憎都算極品。

有你一日,我地大家都唔會再撐collar
剛剛最後unfollow 埋ivy so
趁你地重組緊,我地同領粉,都真心唔介意8-2=6,
希望Viu 諗清楚仲用唔用呢個倒米臭雞。

自己身為年輕人偶像竟然灌輸啲錯誤知識俾大家。
最後果句,
有winka一日,我地都唔會再撐collar
鳩蛇 你點撐的
啲三線九流藝人嘅事無人想知
咁撚垃圾嘅隊就咪撚撐啦
就係你地尼d fans make stupid people famous
呢隊野歌又無 show又無
想撐都無得撐
發撚神經
個個當ig社交係真實社交
碌少啲ig啦

PRE UNFOL
你咪唔好撐
不如趁collar 發展時間尙短,又冇鏡咁紅,與其諗點樣力挽狂瀾,直頭解散左佢重組及時止蝕仲好啦

由成團一開始就唔討好,加有原罪既360 同gao 唔撚掂同樣衰醜女winka 入女團已經好趕客

一出道半年就跌Mon ,個個諗起collar 就諗起soching 同mo ,成團俾人印象已經係好黑仔好霉又頹,再黎整個pre 拍拖事件再搞collar 真係搞黎都嘥氣嘥錢嘥時間

個樣好bitch
女人☕️
王糖同ivyso入lolly talk算啦
無啦啦我地
臭雞ivyso躝開啦
不嬲都無人理佢
唔知點解要比佢入collar
又柒又eq 低
連登幾時撐過?
講經
咪撚搞啦LT
之前咁friend,依家第一時間UNFOLLOW
成團D人都好撚假
重組止血
王糖Ivy屌打LT
鳩蛇你個「我地」係講緊三萬?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞