其實有winka一日,我地都唔會再撐collar

358 回覆
3148 Like 119 Dislike
睇清咩講下感受都俾你話廢話洗唔洗咁燥
其他人都冇unfol,之前佢衝出黎扮姊妹情深又第一個Unfol
屌緊條臭閪呀
屌原來係我盲cap圖個陣個9個following係邊個
盲左眼定盲右眼?
Collar 保琦會唔會再貼切啲,193起碼高大,唔算靚仔唔算樣衰,winka真係好柒樣衰,相由心生,造星4嗰時順眼過而家
一個日撚日係連登留d反社會留言既人講呢番說話真係寧舍戇鳩
如果ivy so唔係有約係身,自己單飛可能重紅
起碼唔洗淨係拍電視劇唱歌,直程可以有時間接埋電影同廣告,廣告商養一個好過養咁多個,又唔似mirror本身咁紅

Ivy so完約即走,Collar直接收皮
支持
香港人其實都係膚淺,Mirror Jer俾幾個冇實力嘅騎住,唔好理佢比賽排名啦,反正簽咗yoyo Alice ,重組放埋佢哋入隊好過啦
宜家好反
你都上少啲連登啦成日講埋晒歪理 越來越多人憎女權都係因為你呢啲煩膠
而家全部unfol 曬
想毀屍滅跡又打錯算盤
呢D女人真係好柒
講經,佢拆開啲人出,你地咪一樣J
有心搞偶像團真係唔應該初期就開放比成員玩私人social media
冇啲sense,勁唔討好
整個公家固定全部成員up起碼有經經理人審
你代表你自己就好啦
唔好以為香港人實睇佢地先得架
今次unfollow soching 真係錯得好緊要,點可以柒撚到一個點之前又話好姊妹,原來假的

連自己都唔敢駁,8-1=清零算數
甩左件負資產啦
prove左,希望大家唔好再攞呢條數黎抽佢
憎好姊妹憎到寧願清零都唔願加番
佢今鋪真係肉鳩酸囉
不如話錯手unfol 左好姊妹soching 咪算囉,
明明collar 果個IG都冇unfol
自己又同佢好姊妹都做D柒野

憎好姊妹憎到寧願清零都唔願加番
真係有D心 UP
佢個樣,開頭我以為佢先係360
猿人咁款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞