其實有winka一日,我地都唔會再撐collar

358 回覆
3148 Like 119 Dislike
push
唔怪之得soching要走
仲喺collar嗰陣soching一定心理好唔平衡
鏡頭前俾人扮fd痴曝光
鏡頭後情願unfollow全部人都唔加返你
好偽人
好能老
又樣衰,心地又唔好,仲要8-1=7
柒到 唔好搞咁多嘢啦
今鋪真係8減1等於0
following等於0
全隊都冇unfollow 佢自己衝出黎柒
俾人發現寧願清零都唔加番,
好姊妹搞成咁,冇品winka

原來973跌落黎,寧願unfollow 900幾人,襟964次都唔願加番一個好姊妹soching

其他團友全部冇unfollow soching
係winka 咁憎佢
Unfollow 900人唔手軟?
自己寧願unfollow 973人,
都唔願認襟錯unfollow 好姊妹soching。

睇黎佢真係好憎soching 搞到佢地個團收晒皮
冇錢賺又嬲豬又唔知自己人品差

睇番晒佢地全團都冇unfollow ,得佢咁憎人
佢啲處理真係好小朋友⋯點解冇經理人睇住
好幼稚
佢真係好嘔心
之前懶係有義氣咁
不過就算有冇佢 都唔會睇collar 呢對野真係冇乜睇頭 冇乜吸引力
嬲9佢搞到上年成個團要就佢一個停晒
呢啲唔係公司管理嘅咩
其他人都冇unfollow 係佢自己咁ON9
走去憎人
所以之前另一個po都有講過
啲management錯Q晒
佢哋而家個所謂經理人以前係太陽啲「經理人」經驗分分鐘只係保姆
唔怪得條友之前post經理人
wtsapp撐佢啲msg出嚟
咁應該係建議viu 換人
咪cap晒9個係邊個你睇囉?soching呢?
個經理人未比完賽已經知係廢嘅啦,連自己條只會揀16-25歲成團嘅底線都守唔住
唔知有冇972 fol個陣睇
俾班大明星帶晒風向,
成個遊戲規則注重跳舞表演,多過真係唱歌同個樣有料。

跳舞呢D野明明最唔重要同後天可以訓練。
把聲同樣衰就真係一世。
可惜俾班ON9搞到焦點錯晒,搞到成班有跳舞潛質既dancer出晒黎。但樣同歌喉就

明明第一季姜B靠樣都識亂開綠燈,
女團果季變左樣唔重要,年齡唔重要,ivy最後凳腳入團。
差D成隊女人都冇咩吸引力
當日so ching退隊
其他人出席記招答問題個陣
Winka一攞咪
Marf同一兩個隊員即刻望住佢
似係驚佢亂講野
都想像到winka平時應該講得幾多on9野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞