【伊度放大假】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXXV

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
除咗世三 果兩件可以嘅
前2個有人要左
最後個個垃圾黎
阿辛去做麥總隻狗啦 here we go埋
賓周去油王聯搵錢好正路
漢堡包似退休
西火腿u18南賽區第一,成堆潛力幼幼,度哥有遠見已經吼住佢哋,為免日後買唔到佢哋,所以今次買rice respect西火腿,final 後先bid,反度咁撚短視係到屌度咪咪摩摩
能力越大本份越多。
依家全英超有幾多單done deal呀
迖做本份咁多人含,度哥冇人含
總係覺得"等人地比完賽先落bid=尊重人地"呢個諗法怪怪地
影唔影響球員狀態係賣個隊既責任黎
e.g.負責negotiate既賣方員工其實可以唔通知球員住架姐
簽kiwi都係唔聲唔聲,如果走漏晒風聲反度又屌保密做得唔好,隊隊睇住我哋啲人嚟搶,好難服侍
其實又唔關事 本來飯就打算優先第一單搞
聽佢哋講買其他先,到最後唔夠錢買rice,當初叫度買住其他先啲人實屌到度仆街
洗唔洗開埋live唱通街咁傾?
都係覺得古古怪怪
負責傾deal既人又無份訓練/落場踢
傾住先有咩問題
急乜 依家先啱啱6月
其實我估伊狗點都有傾下既
我只係擔心如果佢死追件飯
最後MC先俾人搶走
然後連飯都無埋咁就仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞