【伊度放大假】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXXV

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
老公狗37.4m
黑T 28.6m
夾埋66m
填多34m搞掂
要講嘅講晒
之前幾年都洗成億
今年已經證明班底有力爭冠,仲重返埋歐聯,錢應該鬆動咗,wage bill又比人輕鬆
唔洗返兩三億去衝就係無雄心
講幾多都係bullshit,高狗100% own咗都仲係玩緊sustainable model
無謂反度反達,佢地只係配合上面嘅方針,等如雲爺爺
做好心理準備隊內嘅球星終有一日離隊爭標
阿仙奴永遠只係揸住華麗進攻足球欺世盜名嘅一盤生意
Rice + Caicedo £200m
仲要買左閘右閘中堅+可能翼位
就算唔計翼,埋單都起碼£300m
點撚樣買咗Caicedo先啊
依家賣人有咁上下價錢嘅得金t~£30m, balogun ~£30m, 你guarantee一定cover到?
真係要2個都簽
之前買木咀筆錢?
如果啲錢洗得啱貴少少又何妨
我講咗自己睇法啦 你發洩完好覆
完左?
覆撚咩條on9負皮佢就識你幾時見佢講嘢係深入分析過
淨係睇轟個邊都唔明點解可以係咁買
卡唔可以踢右閘
當佢唔願踢右閘,派對唔做得後備?唔可以做右閘 ?
一時又話無錢,一時又話撞位,諗清楚未呀?
車仔好進擊,又攞錢黎撻我地
達蛇係咪想歐聯當歐霸咁踢牙?
一個轉會窗兩個一億deal 諗吓都冇可能啦
有啲想長 keep 佐大哥
你覆未
除非假大空囉 冬窗都係拎到 ~80m 買人架, 除非舊錢講極都係 2 揀 1
變晒樣
正撚到
家下想知仲有咩方法show到雄心
鑽浸冇嘢冇可能
收嗲蛇又想引人屌政府
跟住收割
右閘又邊到吹出嚟 有日本仔有白兩個都夠數啦
左閘賣左金t咪有錢換
Balogun唔怕賣唔出掛
可能翼位係指右翼?
兩個中場一個中堅點樣300m
Build up 多三四年時間差唔多啦
下兩年中場一定會再有big bid 喎
純粹覺得一個窗 入唔到同位置兩個最top嘅
就係冇雄心 算唔公道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞