【伊度放大假】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXXV

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
佢會點揀呢
認真,saka image好值錢,形象正面健康,又有黑人光環。
比高人工買佢image right 係靚deal!
度哥
強哥都有黑人光環
強哥場場比人噓未審先判勁慘
但轉會window正底開始係咪6月1x號.
中間太多變數.
90m
定計埋浮動90m
咁會唔會仲低過拜仁
最記得佢扮識韓文
Bayern €100m = £87m
賓雙殺鏝….
咪再post呢啲ITK啦

ITK是“知情人(in the know)”的縮寫,這些社交媒體賬號聲稱自己能夠獲得特定俱樂部的內部消息。通常情況下,ITK這個縮寫有貶義,人們用這個只是想暗示這些賬號在散步毫無根據的謠言。

在轉會窗開啟時,各家球迷都急切地不斷刷新主頁,希望能看到主隊的某筆引援有好消息。這個時候投其所好發推,就能引出球迷的熱烈回饋,短短幾分鐘就能獲得幾百次的轉發。

被踢爆謊言後,這些賬號會被封停。等賬號解禁後,他們會在只有2個粉絲的情況下重新開啟自己的大業,再次分享假消息博取關注。
你當年迷bell
一打開fb又見到西裝佬吹奏kai
早幾日見佢同一條marca source分3張圖貼,荒死人唔知皇馬有興趣
啱啱又貼 咁撚廢嘅前鋒都吹奏
希望皇馬唔好on99幫軌清貨
牙bell當年有資料性好多 同埋講到明柒左就會摺埋 好過而家呢堆成日執黑記口水尾當新野既所謂ITK 柒左就del post當無事發生

黑記話決賽後會報價
佢就求其加個72小時內就當係新野吸views
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞