【伊度放大假】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXXV

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
阿狗已經好好彩 兩隻翼唔洗買貴野就扑中左
而家加強返中場已經可以爭下冠
其實佢哋咁急,入隻攻中做乜
中場大把位要換人
究竟邊條能祥話鑽浸先
慳咗兩隻正選翼,奧哥仲要平價,兩隻中堅又係合理價錢,真係係時候轟中場
飯+卡

另外賣人籌錢(極壞情況賣沙+龍根+派 合共60m) all in 一件即食中堅
留白T

剩番個堆垃圾 (廢鼎 黑美 老公狗 黑T) 假設1蚊都賣唔出只可借走

就算呢個壞結局
爭4都有信心
CW: There is no release clause in Caicedo’s contract, unlike that of Mac Allister
我個frd話煮同出街食都好撚貴
放派條中場咪變返唔夠人
所以極端情況 傷患先放佢打右閘?
咁佢中場又會唔會爭唔過飯同派
我哋又點保障佢唔係打後備而吸引佢嚟
大家話達放派去閘 放卡去6 其實都係我哋球迷假設姐
咁後備你想點呀,咪話取捨囉
問題係依一刻阿仙奴中場係要大補
沙要走
舒服老同慢
派有力個陣就世界級 無力個陣就乜膠都敢派
諗住平平地養件老公狗點𨶙知買到個競步運動員返黎
esr咩情況都未知
韋拉仲要養
以上情況買哂兩個唔過份喎
軌條癲狗又爭我哋出£100m佢出£110m
季初俾佢表現嚇一跳,點知季尾就打回原型
你諗呢啲嚟做乜?想問去車佢又100%有得踢正選?
都話係壞結局

最好梗係沙派都留
借走vieira 賣老公狗
Saka 馬天佢養得夠好未?
但係點樣養可以保證避開傷患同狀態起落?
鏝答咗你,唔用夏撚都仲可以用Alvarez,Foden無位出,KDB隔離有B華、根叔
唔襯佢地top就煲盡咪即係等佢地出問題
依家個陣容拍埋鏝度就係唔夠抽
唔諗升級咪就係好彩就2-3
運滯就4-6或更差
沙唔走中場已經厚啦
飯+卡
你迷埋晒啲窮撚般茅隊梗緊覺得貴
我高哥攞鑽石浸浴
聽到車個名驚,成日用錢蝦人
https://lih.kg/AcpvCyX
#684 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

所以咪話你冇大志囉

https://lih.kg/AcpvFFX
#817 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

就係你呢啲前四諗法
又係多言?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞