【伊度放大假】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXXV

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
所以我支持有substitute就放富,你幾勁幾好用都好,你成日傷,一季出得咁少,有咩用
利狗here we go左 重度屌你老母閪
你自己想買哂咁多個位係你自己意見,好多人講緊支持集中資金買中場喎,係預左其他位無得補強
飯都會攰會傷架嘛
旨意老公狗咩
話時話
佢好似無咩點傷
飯+卡
季尾輸波好大程度中場跌watt,其他慢慢賣曬人再試都可以。
皇馬皇朝都係中場而成
認同
都未知操唔操得fit,又隨時再傷,啲盃賽靠佢就預咗最後個正選無得抖,然後又要其他位去補去救
係得你自己預咗咋,邊有人預其他位唔補強
所以我揀飯+卡
其實季中買左kiwi真係有眼光
未打過歐聯唔敢立flag講
利狗買人冇人搶既?下下都咁快手,我地買人永遠都係慢慢黎
買爆啦屌你老母
家下我哋落bid都未落,傳一兩下卡斯度要價100m你就當真,我豪俾你
咁我連右閘都唔買,升Cruffy,200m,ok?
飯+卡
卡同派可以cover吓右閘
中堅未見到有咩好人選,有晒卡派,用返白做中堅cover未必唔work
整個投票啦
隔離熱狗已經係個例子 前幾年歐聯亞軍 而家準備星散
英國物價貴 食餐飯都咁貴
Rice
Caicedo
Cancelo
Fresneda
Moussa Diaby

全部要晒
咁係達自己唔掂喎 球員養得好唔好
好明顯係佢要學習嘅嘢
一跌watt又要大補 只可以靠買新球員carry
長遠都係死 我諗大家都唔想曇花一現 一兩季爭冠only
不過真係幾撚貴 食個 Nando's 都 1x 鎊
Cuffy英冠料咋
我地由法比+希比+路JJ+度度嗰陣咁樣撚咗十幾年都係咁
好彩嗰陣前四未有咁激烈競爭,所以先保得住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞