【伊度放大假】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXXV

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
佐叔又大一歲,同埋佢要個新簡迪幫手
今年轉會應該要等聽晚踢完決賽先有消息
Nelson Saliba????
假設兩件買哂驚個個係派多過係卡
似派移去右閘多過卡踢右閘
右翼位就唔知點買 後生唔似會肯黎坐 老既唔知買邊個
你搞錯左,我已經話左,買哂兩個加Ivan,其他睇放人放成點
咁都無錢?
唔得 中堅一定要買
佐叔呢 D 越踢越有
成日話鏝洗得少過我地
人地就係N年前谷起轉會費通脹嘅其中一個推動者
玩到已經正副選都有足夠實力,咪有人嗌走就買一賣一,然後最多都係簽多件,所以net spend咪低
一路都砌唔到咪要希望主力唔傷再要人地都跌少少watt
咁要睇埋買咩其他位 就咁得隻飯除咗好過冇, 個陣容唔覺強咗好多
次次都要打千字文先叫認真覆?
咪話囉,買左兩大中場加Ivan做膽,其他睇放人
一月已經講緊要右閘,如果唔係點會睇Ivan仔。富安玻璃到咁你都當佢係一個咪好似今季咁崩盤佢依家連季前賽都復出唔到,仲要好似話踢咩亞洲盃
傳閘位:~20-25m
傳中堅:~35-50m
再加多件左閘咪300m
之前又話吹到高狗match車個價但伊達唔肯要
咁姐係伊達嫌貴唔值 明白既
咁卡斯度冬轉個陣出到高價但人地唔放 咁姐係仲有筆錢係度啦 呢筆錢唔會變左飯錢掛
計慳未來幾多轉會費
到時依家好fit嘅人又可能跌watt
又或者嗌走
結果永遠同一時間就永遠有啲位爭少少
好彩咪有得頭三,唔好彩就係4-6
後面鈕白隨時衝埋上嚟
不進則退
高狗
要當佢出唔到不如賣左佢換新閘
一隊三個正職踢左閘太多
呢三個加埋220m,我記得最近期吹過嘅風係我哋budget= 180m+賣人收入
結果因為個荷包係得咁多就咁多
伊達梗係唔敢搏啦
高價追咗唔work就直接仆得街
如果講到明有180m budget

你地會揀飯+卡

飯/卡+其他位?
右*
Saliba加白做右中堅都唔夠?
飯+卡
我咪話要睇達有冇plan佢打右閘
仲要睇佢說唔說服到卡打右閘
如果唔得嘅 卡自己都要再value下自已
爭唔爭得過派同飯啦 再決定過唔過嚟啦
所以先話入兩個難度好大
話唔定達個夏天plan 比球迷個期望現實好多
入其中一個 再買強翼同補其他位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞