【伊度放大假】阿仙奴22-23球迷吹水區 MMDCXXXV

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
冇Saliba 包大哥一個人又要頂真高又要頂浩鼎/奇異果
一個人打三份工
The Athletic 當年出過篇文講牙bell
大概係講佢地同派大哥團隊入面既人係識得 所以先有咁多獨家料
亦有講EduardoHagn呢條友點解會紅到
有興趣可以睇下
https://theathletic.com/2366675/2021/02/05/arsenal-transfer-twitter-being-a-viral-gerbil-and-how-afc-bell-rang-true-on-partey/
Hagn做整合多但都成日炒車
賓周馬真係去沙特搵真銀 賣耶比皇
但係bell唔係由頭炒到落腳架咩
除左真係買partey好似成單野冇一樣係UP得中
記得未開轉會已經吹到partey會黎
仲話唔會再踢馬體會乜乜柒柒
點知玩左成個幾月都未買到
仲有份踢左幾場西甲
甚至去到最尾last minute鏟上去西甲賽會買partey第一個報記得都唔係佢
B2B 打死佢咩?
鳩up篤唔中咪鏟account
佢地買Kane la
人地去巴黎攞咩人工,我地又畀到咩人工,出場機會畀人啊?

我地宜家踢433,當年試過踢433拖舟佢都無咩機會啦。

唔係咩免費都簽啦
都OK啦,好過留係英格蘭啦
有咗唔需要佢啦
廢到嘔
琴晚先派完膠
坦克呢種風格,lead住啲痴線佬,可能會幾勁
尋晚買左皇馬盤 剩係睇下半場 個雲尼斯奧斯廢到嘔

身位搶輸>訓地唔吹>怨自己俾人歧視>散步回防

有球自己甩完波隊友截返 仲施施然返位 最後offside goal炸左我4k 成晚訓唔著
德國黑記
除左 利之外
邊d 係有可信source 話快搞掂

車仔岩岩好似比psg 搶埋ugarte
PSG made an even higher offer than the €5m salary, so Chelsea are close to pulling out. (@Record_Portugal)

車而家全力卡些度
psg 清左messi neymar ramos 等人

free 番都真係幾多人工出來

Fabrizio Romano
@FabrizioRomano
Regardless of how this Ugarte saga will finish with PSG having a ‘match point’ and Chelsea out of the race, as of now… keep an eye again on Moisés Caicedo. 🚨🔵🇪🇨 #CFC

Chelsea wanted him in January then well informed since May — Caicedo’s always been in the list *with* Ugarte
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞