感情受創過嘅你 仲相信愛情嗎?

334 回覆
291 Like 36 Dislike
你咁重感情 已經係好好嘅男人
屌ching你同我一撚樣,佢一開始都係未玩夠既人,我以為我改變左佢,會定左落黎,點知突然話想要自由,但你恨心我好多,而家我都仲好想佢番番黎我身邊
不會,單身一世幾好
佢搵得你都係有啲嘢㗎喇
要懺悔我估佢點都有其他渠道
佢開口話想就係求復合
你俾佢氹到開口話想就係你原諒佢
兩種意思嚟
傷害一次可能係你唔好彩
傷害兩次就係你自己傻
Btw加油
反而想知如果對方對自己真係好好,好肯花時間心機甚至錢係你身上,但佢個心冇你,又或者出面有第二個,咁既情況出聲定係扮唔知算數
你講既野都幾違反人性
唔愛但可以好好

見識少理解唔到點做到
Lm
做完衰嘢對返你好啲 自己咪冇咁內疚囉
係睇你接唔接受到啫
一個人對你有冇心實feel 到嘅
路過
一齊左10年 最後一句淡左就結束左
我都是 唔會再拍拖了
32. 有d嘢真係估唔到, 估唔到傾都唔肯傾, 草草結束
原本plan緊結婚啲嘢,婚紗相都book埋,咁咪唯有退錢
自己嘗試過想打電話傾,約出黎傾,睇吓有冇救
全部都得唔到回覆

我開始知道,其實自己真係失去左重要性
而家我唔會再約,唔會再打電話,無謂再煩住人

自己開始去做下gym,識多d朋友
認真move on 算
有時候態度就係一個答案。
其實男同女都好
都係人一個 諗法唔會完全違背自我
只要將心比己
就會明點解佢傾都唔傾
如果決心話分果個係你
對方話會改或磨合 你點應機?
咪盞嘥多幾晚/月時間

除非你對佢極差或所講價值觀極不同之類
不過唔太可能要10年先知
唔好介意我咁講 除非佢係弱智嘅
取捨兩字 往往都係因為有取而所以捨
當然取呢個字冇絕對答案
佢可以係突然醒覺想要自由
喺佢角度乜都可以係理由
同埋補多句
真係要淡 其實5-6年咩都夠
完全明你感覺
利申巴
我以為自己留緊言加油呀你好叻

望到啲婚紗相就眼淚不停流

但我連電話都打唔到 因為block咗我每聽到”你所打嘅電話正在使用中” 我就好崩潰衝去等佢 但都等唔到

唔再打因為我好驚 好驚聽到俾人block咗呢個事實

都無謂煩住人 人地冇咗我地過得好好

我出去識人 見到呢個世界嘅恐怖
player有 結咗婚嘅想識女仔嘅又有 好男人都有
我唔係專登識男仔 係因為份工要見好多人

慣咗將每日發生嘅事話俾佢聽 再聽佢分析
但而家只可以自己同自己講
x2
我6年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞