有無人有玩黃金/白銀/外匯/期貨/CFD/EA? (4)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
無,無上無落,磨到仆街
一陣去m記見工炒薯條
我有audcad
aud 同nzd 垃圾來,今朝又隊返落去
是 , 好彩佢回個陣 我清左d

但而家又開多幾層
人手+1
會睇埋基本因素 技術指標用黎定timing
有好多免費既Copier 而唔差 eg. Copylot, Fxblue 唔一定要買

用Copytrade風控幾好 我多倉 所以有行唔同貨幣對同策略 有時copy某幾個行得幾好既Demo倉 起碼唔洗捱 如果setting個段時間行得好穩既甚至乘大嗰手數可以賺更多 我知有啲師兄癲到真係月球人 我無咁大心臟都唔敢玩咁大

不過要留意會唔會成日甩EA/甩單 通常都係呢啲位輸
有 有策略就得,好多人ea個策略係咩都唔了解清楚就跟,咁就gg
起碼知自己咩情況入市,跟得貼個市,起碼有消息出左之後,真係輸都識得收手,ea 如果set唔好仲會不停加單添
同意,有策略的話 用手又得ea又得
冇啦啦噴番上去 好彩
我呢個係直接跟佢單
有時見佢有啲位ok就自己人手另一個account都會落
tp先再出聲
大家新仔試下restart server
啱啱先搞完
要知道佢重開server時會唔會變返之前咁
如果唔係vps重開你就奶嘢
本身有呢個功能,唔使貴vps都得

「增加」 Windows 10 開機自動啟用程式列表
https://iqmore.tw/windows-10-change-startup-apps
你防守左未?
清左d 安心掛
無清到
捱左成2個星期
aud nzd cad 3廢
隻eurgbp磨左我成個月
比佢係咁收swap
7連loss max cons loss係13
唔緊要,6月會贏
唔緊要 今日我都比金仔打左
下張會贏得返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞