[本地足球] 2022/23 港超聯、亞冠、亞協及香港隊討論區 (118)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
唔係判停兩場
菁英盃決賽已經停左一場?
咪俾我睇死
買嚟咪又係擺
艾華頓本身球迷票都少
冇咩fans
但我幾鍾意佢
出完post馬上Del返地點
公佈了

Ở đợt hội quân lần này, ĐT Việt Nam sẽ có trận đấu giao hữu quốc tế với ĐT Hồng Kông (Trung Quốc) vào ngày 15/6 lúc 19h30 tại SVĐ Lạch Tray (Hải Phòng). Đây cũng là trận đấu quốc tế đầu tiên của ĐT Việt Nam dưới sự dẫn dắt của tân HLV trưởng Philippe Troussier.

Dự kiến, HLV Phlippe Troussier và các học trò tại ĐT Việt Nam sẽ có khoảng một tuần để chuẩn bị cho trận đấu giao hữu với ĐT Hồng Kông (TQ).

判停三場 菁英盃停咗一場
省港盃 港澳埠際賽
西貢?
海防?
峴港?
如果無社區盃

件件會唔會又約理文打返場季前表演賽?
河內?
好似話會約k league同泰超
佢外表太cool ,加上踢法太獨食,影響觀眾𡟇
k league同泰超,好似係海外集訓時嘅友賽對手?

定係係香港踢?
唔記得咗
幾個禮拜前睇scmp睇到
印象中好似係話暑假唔會邀請英超球隊但考慮k league同泰超
照計會比錢停少一場
安達臣
安頓
葉冠求
張炎有
呢度每票差唔多9分
Lạch Tray (Hải Phòng)

海防道
阿輝有47.27分
即係其他九個龍門加埋唔會高過52.73分
而柒叔又爆料話費查排第三

咁可以推斷到費查除咗公眾投票票王嗰部份+五場MOM之外 其他部份幾乎係無分
茹子楠老師
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞