【颱風追擊】1710 海棠(12W)+ 1705 奧鹿(07W)+ 1709 納沙(11W)

405 回覆
13 Like 1 Dislike
又係蘇花呢個黑洞吸左

隻狗過咗台灣中北部,冇散到
唔行玉山過,真係唔夠力撞散佢

洪水猛獸

兩個風係咪合二圍一緊?
CI179 go around

台灣真係好撚搏命,打大風都照landing
根本一早應該close跑道divert啲機去第二度

唔搏命點睇長榮戰鬥機表演

唔搏命點睇長榮戰鬥機表演

希望冇巴打係架機上面

洪水猛獸

兩個風係咪合二圍一緊?

暫時未,上面果個風速圖黎,連住只係代表兩個之間既位好大風
其實佢行玉山雖然會散但平西 ,而家咁行反而同海棠距離遠過玉碎路線
但若果海棠繼續東北移應該避唔過被吞食除非納沙過台後繼續偏北行

洪水猛獸

兩個風係咪合二圍一緊?

其實佢行玉山雖然會散但平西 ,而家咁行反而同海棠距離遠過玉碎路線
但若果海棠繼續東北移應該避唔過被吞食除非納沙過台後繼續偏北行

右邊隻鹿睇得好開心
我係海上面玩多幾日先

洪水猛獸

兩個風係咪合二圍一緊?

右邊隻鹿睇得好開心
我係海上面玩多幾日先

明日之後

出完一日街點解變咗宜蘭登陸
今朝睇仲係花東
人在墾丁 風力3級都覺得有d大風

唔敢想像到底14級強風係咩玩法

大唔大雨先?

好撚細雨 但d 風hum hum聲
我又咁岩住海邊 如果而家有日光 就可以睇到d浪湧埋黎
https://www.youtube.com/watch?v=wd8GPIbQQg0
睇台灣天氣新聞好似仲詳細過香港好多
仲要係戴立綱
香港幾時先降溫?
https://www.youtube.com/watch?v=wd8GPIbQQg0
睇台灣天氣新聞好似仲詳細過香港好多
仲要係戴立綱

地方夠大

洪水猛獸

兩個風係咪合二圍一緊?

右邊隻鹿睇得好開心
我係海上面玩多幾日先

明日之後

諗起昭和時代 d 鹹蛋超人片頭曲
https://m.youtube.com/watch?v=8enX_n6JUk8
巴打可唔可以講下海棠如果計波數會係幾號波?
人在台北
人在台北

- 7/29 22:30

- 7/29 19:30
login username:Nesat2017
login password:Su'Ao,YiLan
人在台北

明日全台停工停課
人在台北

強8一個
台北市陣風40 m/s 大約144 km/h
同黑格比差唔多
人在台北

強8一個
台北市陣風40 m/s 大約144 km/h
同黑格比差唔多

海棠呀清
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞