【颱風追擊】1710 海棠(12W)+ 1705 奧鹿(07W)+ 1709 納沙(11W)

405 回覆
13 Like 1 Dislike
又出酷熱警告
天文台又柒左

預測!?
一熱就出酷警,叫個呀姐都識

呢次抵畀人插 而家又取消醉警
係我就梗係真係落出雨先取消
Btw納沙死左,海棠差唔多,
暫時又得返奧鹿之後,
又準備有新風,係比奧鹿更遠既海中心
暫時又得返奧鹿之後,

認真史無前例
中央台 話 8月中才再有新風
個round 應該係我開啦掛?!
暫時又得返奧鹿之後,

認真史無前例

我講風post
又出酷熱警告
天文台又柒左

預測!?
一熱就出酷警,叫個呀姐都識

呢次抵畀人插 而家又取消醉警
係我就梗係真係落出雨先取消

點解?而家回落返30度,聽日又預28至32度,雖然唔排除fail變33,六點鐘取消我覺得OK。反而尋晚真係抵插,夜晚成31/32度,濕度80%走去取消醉警,今朝最低仲30.0,唔取消我覺得可行

我講緊琴晚果次,今日呢次取唔取消都ok
睇得33度太死板,仲要針對夏涼的交合要33度

酷警都要改做八站
酷警除左用來開避暑中心之外
仲有咩嘢用?

正因為無咩特別用途
真係視乎情況黎出酷警都唔過份呀

真係太多次全港有地方35 天文台個度32

酷警都要改做八站
仲有咩嘢用?

要啦,食下沉大交合就落後人,全港35佢32唔知試過幾多次,咁係咪唔出醉警

但36.3又係下沉

酷警都要改做八站
仲有咩嘢用?

究竟係咪發左酷警後,係可以豁免停車熄匙,其實定係我一直誤會左

可以

酷警都要改做八站
仲有咩嘢用?

正因為無咩特別用途

根本就唔應該將溫度計擺喺植物隔離

酷警都要改做八站
仲有咩嘢用?

正因為無咩特別用途

根本就唔應該將溫度計擺喺植物隔離

大交合做野唔使你教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞