狂野時速10討論區

831 回覆
9 Like 29 Dislike
跟住會俾個鏡頭俾家庭成員全部車一字排開一個鏡頭順住去到唐大佬:「families! Assemble 」多個鏡頭切黎切去影住啲人揸極力子轉波俾油鬆手制引擎聲向前駛
水行俠望住佢哋
想像下endgame 大戰全部人向前衝變哂車
個畫面出晒嚟
有無人覺得黑人buddy啲「笑位」好難頂 集集最頂唔順就係佢哋
次次揀林寶都出事
真心第一次睇成套戲同賽車冇咩關係
以前啲系列係咪都係咁?
成套戲係揸車版Marvel 咁
同埋大堆頭名星
下套係咪The Rock 擔正做男一?
改邪歸正一齊TVB式BBQ
我只記得The Fast and the Furious: Tokyo Drift 係喺東京, 同埋7 男主角死咗, 其他仲記得既得返family
唔係,頭3集係仲玩緊街頭賽車
第一集dom既大茶飯係偷dvd 機
變咗壞蛋獎門人咁
人要進步既
連登仔唔識進步咪所以樣樣野都要屌

姐係下一集係shaw and hobbs 2
唔係,講左個集係The rock 既個人電影,好大機會係講佢加入特遣部隊即事,外傳黎,所以一定唔會加Shaw 個名上去。
上FF11 前會出咗佢個人電影先。
好似有2個細佬
仲要幾似樣
依個時代可以用AI 改埋樣同聲
變到brian落場都仲得
其實好心搵得Paul walker 個女
轉佢做Brian 個妹咪仲好
睇佢兩個好過睇family佬
唔知由第幾集開始覺得佢好煩
Btw 救個巴西妹定救個老朋友嗰到笑咗
咁現實嘅
知道觀眾想睇邊個先救邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞