狂野時速10討論區

831 回覆
9 Like 29 Dislike
個仔冇扭過計冇喊過,全程咩都say yes都煩?
好想見到佢最後一集玩Time Travel

下集: 結局全員除左Dom 同Cipher其他死撚晒
最後一集:Dom同Cipher將部Dodge Charger整到可以time travel, 番番去每個時空救番所有人,最後再一齊砌低Aquaman
唔使問下套一定係大隻佬對大隻佬隻揪
呢套嘢真係要用痴撚線嚟形容
係估唔到cipher都逃唔過做family嘅命運
老老實實呢個family仲有咩人未出
大舊石仲有冚家喺晒薩摩亞
跟住仲有shaw's family(阿妹細佬老母)
最後一隻毒梟老豆翻生喪屍 連個仔都想殺埋 之後水行俠都入埋family殺老豆
只要個編劇想
任何角色都可以復活
(又唔係無試過,仲要唔止一次)
The enemy of my enemy is my friend
然後今集有首插曲嘅歌詞係咁:Sometimes family and friends, that's the same thing
屌你老母套戲咁撚多個都光頭
其實我一路睇一路都覺得水行俠會變family
可能最後玩到個地球就爛就好撚老土咁勸佢:
收手啦這樣做對你有什麼好處 然後變family再殺終極boss
:收手啦阿joe dante
每集完都BBQ同family
求其有個人揠架車飛過嚟

多數係 Han 或者 Shaw
岩岩睇完,其實The Rock真係為5-8集加左好多分,
上集變左趙喜娜,但完全唔係果個味道
已經唔係幾記得啲人物關係
趙喜娜飾演和平使者
水行俠飾演小丑
劇情就唔係特別好,但咁多集咁多誇張既飛車動作場面,
狂野時速呢個IP都算成為左經典
FF系列完美示範咩叫
so bad it’s good
黑阿當 ,神奇女俠 ,captain marvel ,I am griot,和平使者,鼠女 仲有冇?
留左水行俠
水行俠, wonder women, Dr Stranger 2 片尾個魔法師, Shazam 2 一開始反派個老女人
咁盧文成機人係咪死撚哂

好老實,點解DON搞人FAMILY就得,人地搞佢就唔得
DON好霸道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞