狂野時速10討論區

831 回覆
9 Like 29 Dislike
係jack reacher幾好睇

諗返電影版個陣係tom cruise就發覺跟本casting 錯誤
傳有機有女角外傳
冰淇淋係咪真死
啲野勁亂 啲場面同人物都唔100%記得邊集出現
呢集啲劇情跳黎跳去 一陣打下交一陣又回憶下
唔知想點
Mr Nobody本身係咪坐今集嗰個金髮差佬個位
純粹要個mr nobody 有關既人姐 設定又係佢個女有睇頭啲 然後一黎就對卷頭家族無比信任再加入埋大家庭
應該下一集會係勝利既關鍵人物
可以會係打低Jack reacher既人
你想像下復仇者四 一開頭 隊長同Tony見返 雷神坐埋一邊沉思
對應唐大佬同巨石 同埋cm
然後其他成員係度鳩噏幾句
you'd never know.
長枱無限延伸
最右係邊個
好似係Jason阿媽?
Gal Gadot點解又復活
劫獄
個演譯同佢套Sumberland 一模一樣
Helen Mirren有做邊套superhero我應該冇睇
最新沙贊嘅兩個女魔頭其中一個
個個都講劇情無人講車
想問下其實香港係咪無Dodge charger賣
唐老大係羅馬揸個架好撚型
應該又係跌落去個下其實無死到 當下俾mr nobody 救左收左做特工
分分鐘再作埋其實韓係之後被nobody 救埋時都知道 所以佢無嬲Shaw兩兄弟 再合理多次shaw 兩兄弟洗底
如果雷神老婆唔係死得咁明顯分分鐘都有得返生
因為今集真係無點聚焦係車到
就連一開波金色林寶堅尼其實都只係係咁易拍下攞出黎笑Roman 又揸架金鑛出街
Cipher咁樣殺咗elena,但dom哥都可以收佢入family其實都好唔make sense
本身cipher仲要好似憎dom憎到dante咁嘅level
dom 唔會因為cipher咁樣救咗Letty就放過佢呀話
除第1。定2集有mc jin
東京果隻有北川景子。。。其他都唔記得
放心,死左d 角色可以復活,之後話good plan
個個都係family 交左會費就入得
佢又唔算憎唐大佬既
佢只係之前搵人做野俾唐大佬破壞左 跟住索性搵唐逼佢做野
佢只係當唐係一件有用既工具
但唐憎佢就絕對架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞