狂野時速10討論區

831 回覆
9 Like 29 Dislike
細佬係咪因為合約問題所以要劇情死
無屍一律有機會翻生
應該話無明刀明槍確確實實殺死佢好似Elena咁既都可以返黎
第一集偷dvd機咋
仲要啲network愈嚟愈勁
巨石再到無名氏再到所以政府特種兵人士都睇得起佢哋咁
實話炒機前,用番(第7集架車裝降落傘依招)走甩你留定名都得

why not
睇第9集真係火都滾埋。

d地雷只係炸到其他人,自己食正都唔食,架車兜頭跌都壓唔死個黑鬼。

仲係咁打人,踢人落街,玩磁石周街撞。

勁嘔心呢班人。仲成日見到光頭佬may may嘴咁笑住"family~"

水行俠本來都有family架。

uncle Jacob天賦係免疫爆炸,肯定死唔去。
雖然愈嚟愈唔合理,但依然捧場
已經變咗一套笑片咁睇但係又幾好睇

認真返咁討論,睇到製作組好認真sell返咁多年嘅情節

故事對返前幾輯,好似得第五季係the rock無啦啦呯瓜人哋而係無咩正當理由,其他季就一係殺咗個壞人然後坐監,一係就壞人走甩,一係就壞人變咗family陣營用第五季延伸故事係唯一make sense嘅位

都變咗成已經有十輯嘅系列電影,仲已經十幾年,我諗觀眾係有情意結先睇,而唔係為新鮮而睇嘅
你有無睇
第五集the rock全隊死9哂仲唔夠理由
可能我唔熟劇情
但係the rock係執法者嘛
幾時加入Time travel/多重宇宙元素落去
下集 會有既對白
Family assemble!!!
見完屍一樣可以無死
係唔係要睇完第五集先明?見今集啲人話同第五集嗰boss有關
佢開頭即刻解釋返俾你聽同5有咩關係
咁趁假期睇返先,聽過好多人讚呢集好睇
執法者所以呢?
荷里活電影向來除左個執法標誌落黎就行私刑架啦
你應該問點解咁簡單一齊合作完之後就變好兄弟
變到好似巨石都係車手家族咁
只要無屍體既,所有角色死左都可以復活
今日睇返第五集,真係幾好睇,最尾夾萬追逐嗰段好刺激
反社會人格
劇中一開波浸親水腫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞