狂野時速10討論區

831 回覆
9 Like 29 Dislike
其實有冇諗過搵Paul個親生女加入Family
John cena同bi搭飛機個空姐咪係佢
之前個女權西式短髮唔襯佢
笑片一套
死咗嘅都幾個翻生

佢生勾勾坐喺車送去醫院
同埋成日都唔明點解啲familt 隻揪都可以打贏啲agents
仲有無名氏先生,小小無名氏,蕭家母子…
好似會有續集
我知 或者咁講 啲戲份有冇多啲 或者跟唐老大班人一齊出mission ,或者到時係12集ending 講返 I miss you,dad 咁樣
戲中Brian同Mia有對仔女喎,點樣硬生生整句I miss you dad俾Meadow Walker
鼠女?
真 做到好似積克船長同小丑咁
family
基本上可以當呢套係冇超人類既marvel 睇
CIA 啲設施做乜撚嘢咁科幻
兩叔侄紅燒僱傭兵當家庭活動
Han詐死,Shaw 同 Don 又和解咗,佢兩個一見面就打做乜鳩
俾人通輯緊嘅 Family 殺咗幾多個 無辜追捕佢哋嘅警察

最後,攪笑三人組一定有做過愛吧
我諗係你唔明佢個角色

你無睇到有幾次佢俾DON串返轉頭,好想嬲又用笑蓋過左咩

佢就係要癲癲得得,瘋狂先幫到佢食住DON,如果佢嬲,就失去冷靜,俾人反CUP

雖然有仇,但都要放喺底,唔可以發出黎

佢就係要癲,先做到D野出奇不意,DON估唔到

好似喺巴西賽車,裝炸彈嗰度
喺套戲嘅角度諗
shaw同don和解咗啫
未同han和解呀嘛
han仲要單拖入去
shaw咪覺得佢係嚟覆桌
現實嚟講
唔係咁點加場打戲畀shaw
睇完其實越嚟越O 咀
笑位唔好笑
爆炸飛車都好公式
水行俠都係好格硬咁寫佢出嚟
到底睇咗乜野
成套戲SET到隻揪隻戰力最高就係DON,同佢同LEVEL既警長同SHAW,都入哂FAMILY咁濟

水行俠都係設定到佢有計謀,但唔打得
Jason Momoa 就好似以前啲 James Bond 奸角,點解唔一槍打死個主角要攪九萬個陷阱俾佢脫險,原來不停考驗主角先係個奸角目的
咁佢都至少一開始有講到死唔係最慘

係要佢冚家死係佢面前先係最慘

佢最後都決定主角終於可以死得ge
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞