狂野時速10討論區

831 回覆
9 Like 29 Dislike
我覺得東京幾好睇

第七集係大陸票房勁,同埋係保羅最後一套
之前係有講跟著落嚟會有外傳
如果單靠彩蛋似係會講cipher同gal關係
或者又嚟the rock+jason
似係cipher gal 同Jason阿妹
想睇三個磨豆腐
然後巨石同Jason做下把位
cipher以前就索爆既
以家就算吧喇
vanessa個樣好怪
都係俾返gal泳衣上水look我就超級滿足
哦 原來係咁

我無追開

尋日睇票房講10可能蝕錢(成本太高,同avatar2 爭10M 美金)
見到7個票房直頭係系列最高 (係東京10倍)
應該系列後作都無可能超到
Gal用泳衣偷指模超正
有贏國人投資再加埋個市場應該唔會點蝕既
明知佢想斬開嚟玩嚟養個family過世
都覺得個尾收得有好怪
fans 黎講係情懷
.我呢d 求其睇下會覺得佢為拍而拍
太多劇情無智商表現
飛車變晒cg 已經無咩期待
11集(計埋hobbs&shaw)入面唯一亮點
集集入面練車扭屎忽班女都唔夠gal出水震撼
真係為追而追
連meadow都舖埋路入嚟拍
起碼仲可以拍多10年
如果佢呢集10埋單有錢賺先有機會
佢粒粒星
cd 又貴
票房係多
但佢成本太高

長拍長有係有原因既
cap得衰sor9
票房要成本3倍先係大賣=肯定賺錢
連hobbs&jason worldwide都係過晒
我估10-12 之後咪慢慢整spin offs
唔使下下成個family 出哂黎,咁片酬就無咁貴
類似marvel d 個人電影咁
佢又唔係咁似marvel咁
marvel有d真係冷門到冇人睇
spin off佢柒極都有幾粒星頂住個票房
如果Paul Walker 冇死
Solo 一集就好
掉轉睇佢最初咪就係咁
第一集 van and Paul
第二集 Paul
第三集 Han
第四集前傳
第五集開始出巨石
第六集真。大集結
。。。Jason
。。。Theron
。。。John cena
終極一戰三部曲
其實唔係cls
咁講好似事後孔明,但第七集 mr nobody同Dom講過,如果揾到天眼,咁你哋就唔洗出席家人嘅喪禮,故事入面揾到天眼之後就每個都復活,除咗Dom嗰Ex死得太明顯
呢度真係睇到燥
我估唔係第9集搵返justin lin返嚟拍, 韓仔都唔會返生
第8集deckard shaw 咁樣洗白真係好夾硬嚟
喺唐老大視覺deckard shaw 係殺死韓仔 + 差啲炸到佢成個family 冚家剷嘅人
救返你個仔就當無數? 仲要一齊BBQ
即係唔當韓仔係family 啦
當年係戲院睇真係刺激10倍
請問係第幾集
第五
第2集?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞