哥迪奧拿2016年執教曼城以來,各大英超球隊轉會淨支出

438 回覆
244 Like 15 Dislike
唔夠人就買㗎啦

關鍵在於抵唔抵買

我覺得曼城買返黎啲人性價比算高

50m買文迪算係唯一水貨

石頭Walker艾達臣呢啲用到而家

丹尼路奧迪文迪呢啲都唔算貴而且有幫手拎冠

拿樸迪+簡些路今年放返出去都執100m
牙朗折墮到沙地聯都踢唔掂
廢蛇同班49000都無咩可以再吠啦

但睇見重有班傻鳩獌成日講曼城金錢足球
英超好難拎乜乜柒柒就好笑啲囉
比你加返1.4億,都仲排尾4
4424左咁多年,依家睇返晒啲報應。
曼聯
嗰時頂盡叫一線,宜家係保證年年攞冠,至少勁左級
相比之下, 找卡數好撚勁
堅勁,揸住呢堆人打到咁好嘅成績,好勁
利狗水鳩d護級隊買垃圾係有一手
鏝:net spend多 有貴價 有正常價買啲人返嚟 光頭佬都舞得佢哋掂 好少買返嚟用唔著 今季蛋治都用得到堅好嘢

利:經常做到低買高賣 啲deal做得好 狗屎垃圾都賣2-30m 搞到net spend唔高

獌:1年1個差唔多成億既人 普巴 lkk 麥隊 辛祖 自轉 美路 應該得lkk可以接近既價賣得返 成件事好似洗黑錢咁
賤種獌就咁叫賤種咪得囉
賣錯左力子啦
風水型前鋒可遇不可求
Net spend

鏝買人貴 同時賣人亦都賣得唔低
相反阿狗個個都免費放/解約/放得幾百到千零萬
佢買嘅人其實唔差
史卡馬卡 柏基達呢啲俾另一個教練應該啱用
但唔知點解唔啱佢風格都買
勁到仆街啦,比著第二個可能降緊班
同時間,二億六嗰隊踢三次歐聯決賽攞咗一次冠軍,三次聯賽過90分,不過都係得一次冠軍
笑撚死
廿歲頭收350k
賺咗先算
有冇總支出
有D球隊賣人勁未必睇到有幾咁$$$
賤種獌:我唔理 總之利85m買紐老師就係金錢足球
咁係高普教得好,唔代表車仔成績差,同埋車仔真係柒都係今季換老細開始,再者張圖目的都係想吹奏哥狗洗錢唔係最多不過幾乎做到壟斷英超,但係強如佢到今日都冇幫曼城拎過一次歐聯(雖然今年好大機會有)

如果你要set到個標準係洗2.6億就可以又拎英超又拎歐聯咁嘅話基本上9成球會都情何以堪,又何止你講嗰2隊
夏世三分明係水咗皇馬
當年喺車踢到one man army咁
車仔嗰時進攻戰術就係ball to hazard
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞