哥迪奧拿2016年執教曼城以來,各大英超球隊轉會淨支出

438 回覆
244 Like 15 Dislike
轟今年洗嗰啲有冇佔咗1/3
用蔗渣既價錢keep住前四,根本係要讚啦
班主想賺錢正常
淨計轉會費無意思,可以睇埋人工既分別,例如阿仙奴同曼城既人工差距
齋計transfer唔計wage budget
淨係曼城頭三個人既人工已經可以養起阿仙奴成隊
仲有Harry Wilson 12m awoniyi 17.5m
車仔個salary structure
因為班撚屌年年拎英超+secure 歐聯資格 每年加人工 今年阿狗應該成隊都會加人工
最痛心係 佢浪費左 Alison 雲迪克 沙拿 文尼 呢班金球級球員既prime
阿仙奴啲轉會操作太差
啲球員唔啱用/水貨,一係賤價賣一係等完約
睇吓個比比,真係諗住借到完約一蚊都唔收返咁
人地大會啲後生仔根本唔勁,賣俾中下游每個執返千幾二千,阿仙奴就送俾人

咁多年累積個net spend就好大
仲有南野 同 文尼
奧力好似係feel走
軒達臣
利記上幾季陣容 除左vvd同alison特別貴之外
個個都50m樓下 阿諾青訓 羅伯臣仲要8m買嘅
但係個個打到識飛咁
薪水小偷Phillips
獌前面d人工咁高
轉會費唔夠講就走去人工 鏝拎幾個英超年年踢歐聯 啲人工係咪抵比先
malen bennacer差唔多免費走咁上下
Pepe
迪布尼簽個陣人工得15萬 年年activate bonus年年加人工 咪做咗呢啲差距囉你叫班呀狗球員拎咗十個杯睇下佢哋肯唔肯要你份15萬鎊
雲加時期d買賣正路好多
係高普眼中 可能真係咁
俾迪布尼佢分分鐘都唔識用
求其要佢打右翼就算
如果雲爺爺有錢
係咪可以見到傳說中嘅險簽陣
同埋個8億有啲水份嘅
轟換左個傻西班主當fifa咁玩
淨係近呢兩個轉會窗都唔知燒左幾多億儲球員卡
先搞到個net spend勁大
淨係計艾巴嗰期嘅投入
攞到呢堆成績算抵玩㗎啦
On99唔見講蝗疤,咁多titles 咁高唔係正常咩,KDB呢啲水準係唔係200K先叫正路

KDB500K都大把球會搶住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞