哥迪奧拿2016年執教曼城以來,各大英超球隊轉會淨支出

438 回覆
244 Like 15 Dislike
就係以前洗大佐 依家要節衣縮食
不得不佩服前總監Edwards
咁 net spend 都要睇通賬既

早幾年50m 買個人個觀感同依家50m 買個人完全喎同囉

曼城早幾年投入真係高丫麻

係依一兩年開始少啫
同埋同期仲有高普依個癲佬係到

有兩季都追到同曼城差一分

咁以高普做standard

哥狗有咁既資源投入先贏到所以先評為合乎預期囉
同意,有兩季哥帥高普都鍊到最後一場先end game拎番隻盃。今年看似緊湊,點知三場前扑左鎚
成十幾版變左利鏝係到拗 最柒果兩隊就唔見人
做利既好心就知足啦 依個SPENDING 妄想同人鬥咁多季 拎到一個冠軍你執到啦

當日買VVD 同 阿里臣 唔好唔記得係因為古天奴走左你先有舊錢 所以聽到利話要儲錢買比寧咸真係得啖笑 結果有班傻仔就俾人呃左成季 黎緊仲要FREE走左幾件 如無意外就應該今個夏季唔會有收購 繼續酸下人地點買人法把啦
咁呢啲相對架姐
吸完你血都仲有9億放出嚟俾你洗
有得揀我寧願班主抽我幾億水但肯洗9億
好過班主唔抽水但淨係洗2,3億
講真就算佢唔抽水 俾埋嗰幾億你隊垃圾都冇乜大分別架啦
佢會話fsg注資過 但呢幾年啲收入唔提
Franchise一路升
英超歐聯賽事收入又高
電視轉播merit payment都高
但完全見唔到相應嘅投入
年年都洗小小之後話有next summer有250m / spend big
聽咗幾年都未spend big過
波衫簽nike又話會買大牌球星
結果全部冇兌現到

曼聯班主唔算係真係好好
但曼聯起碼唔太需要擔心球員想嚟但球會唔俾錢買/出唔到高人工嘅問題囉
希望我搞錯左,你嘅口吻令我覺得
一間球會嘅轉會開支,係由班主課金得嚟
佢地直接令到球員唔想嚟啦
知你啲錢自己搵
但佢吸完都叫多錢剩比你買人
唔好講咩fsg注資過
轉會市場係失敗 同埋呢幾年利都搵好多
唔係得曼聯自己搵自己洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞