哥迪奧拿2016年執教曼城以來,各大英超球隊轉會淨支出

438 回覆
244 Like 15 Dislike
Sor,眼殘睇錯咗,但你想講咩
做緊野loop錯咗number睇
當年利後防除咗vvd同ab其他全部平嘢

Matip免簽 Taa青訓 羅拔臣8m

但鏝係成條後防都~50m
仲要多人到60m拿撲迪都都可以擺後備
到底你明唔明 曼城3年/3個夏季/3個轉會換後防 同利3年/3個轉會換前場 有咩分別
人老咗就要換㗎啦
vvd+ab=140m
除返開買到4個35m嘅後防
咁無得當年wor
咁計實有平嘢 祖赫特甘賓尼呢啲大埋10M都無 家陣唔係鬥平 taa一蚊都唔使
講緊你前鋒不嬲貴過後防球員
咁雲迪克80幾M點計艾利巨60幾點計
咁計埋奧達文迪巴禾囉
2015-2017年,5個後防位入左7個人,當中2016夏-2017年夏3個轉會窗佔咗6個
滿意未
佢地55m基達 45m法賓奴 40m張柏倫都係打後備,然後同人講自己條中場唔貴
有成三分一係個傻西美國佬亂入
個臭西班主真係當自己玩FM 搞死隊波
冇話vvd同ab平喎
但後防一般比前線球員平係事實
40m買翼算平

你睇吓其他隊啲翼幾錢
梅迪歷100m 山曹75m 安東利100m
但你就講到利使好多錢買前線球員咁
證明你今年無睇波
舉例啦 成日鳩up
利班管理層跳晒船了
明明你講得鏝做到50M 買後防 我同意當年無咩隊可以 50M 做到 接近嘅有02年曼聯里奧 psg買雷斯
但我先問返你80M 買後防 利一樣可以破紀錄
有無道理先
然後啲獌狗就係咁話鏝金錢足球
就咁講丁力都係今年先走喎傻豬
買完7年5英超有咩咁誇
獌狗諗野別樹一格 高人一等
鬼唔知人老要換咩,就係講緊利係逐個換

鏝係3個轉會窗入咗6個人(1年,2016年夏-2017年夏)
計埋奧達文迪先拉長至5個轉會窗7個人(2年,2015年夏-2017年夏)
計埋拿樸迪就拉長至6個轉會窗8個人(2年半,2015年夏-2018年冬)

利係7個轉會窗入4個(3年,2020冬至2023冬)

你明唔明個分別?
唔係值唔值得換,應唔應該換呢啲問題,唔好再轉移視線啦,當時係得鏝可以1次過高價換哂成條防線

你仲問我「3個轉會窗入6個人」同 「7個轉會窗入4個人」有咩分別,咪就你年期囉,分期同full pay嘅分別囉,仲有咩好問呀?

再講多都哂氣
利係破記錄買人
但破記錄呢樣野唔係我講嘅
我只係想話利40m買隻翼唔係咩高價,只係正常價
基達66
車?獌?大把隊可以咁就無big6啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞