哥迪奧拿2016年執教曼城以來,各大英超球隊轉會淨支出

438 回覆
244 Like 15 Dislike
後防老就要換㗎啦 而家埋單洗咗6億 拎幾年英超仲想點
呢個其實幾勁
好撚同意
係好多都跌咗watt
咁咪賣咗再買過
高普體系
係利記賣出去嘅球員冇乜邊個keep到實力
Gopro咁都咇到個聯賽同歐聯出嚟
使得多唔等於佢有錢既
唔係點解佢要賣盤
下 行記迷成日陰d陰d j曼市2隊既net spend,好恨洗錢
有頭髮邊個想做大J,個個利迷都想有油爸爸,無限金錢咁買人嫁啦
相反我會迫領隊用個board 鍾意嘅球員
你唔用就炒鳩你
佢踢成咁下份約想嗌200k都難
人哋老闆好 賺到錢投放返入去 唔干預球會 做咗個好榜樣 你估利狗唔想有咁嘅老闆咩
只有鏝 咁今年車叫做咩
利真係好肉酸 係個net spend 好撚高效 但真係個個都高普咩無出就無入咁 無撚左高普同晏飛路 依隊野只係會輪迴係降班區 fsg 屌你老母
只係條防線同時全部老化5個位買6個人
分3年買人好多隊都試過啦
so call窮撚利前面老化 3個位買4個人
2021-2023
80M 紐老師 42M 加寶 47M 帶子
45M 祖達
到底有幾出奇
管理層有料,brewster solanke williams依啲垃圾都賣到>20m

曼聯嗰班人工高賣唔出,後生仔free走咁濟
我主要講緊人哋換血就慢慢換,鏝就一次過啫
佢買人就一定值過獌轟㗎啦,但以當嚟講真係個個天價
丹利路用咗嚟交換簡些路 實際上比咗40M左右 咁都當破轉會費
利物浦降班最好。
丹賣出執30
簡買入比60
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞