哥迪奧拿2016年執教曼城以來,各大英超球隊轉會淨支出

438 回覆
244 Like 15 Dislike
係人都想油王 唔洗咁清高
不過張圖見到fsg係賤種黎
真心想知分期同full pay分別咁又點 咁車今年分期定full pay
點解唔得 第一年成條防線平均30樓上 當時英超算最老既一隊 要換好正常 全部錢集中換防線有問題? 好過有的隊年年重建完又重建
仲有奧達文迪係工程師年代買嫁
事後睇成就當然唔誇,比起獌轟阿熱,仲性價比高添

但有錢就係有錢,唔明點解唔認呢家財政健康還呢家,正如轟後期都財政健康
但當年艾巴都係靠金錢拎冠軍,唔覺班轟當時有否認
公道講句

佢唔衰強姦都係水貨
你2015夏-2017夏計2年好癲wor
咁曼城2021夏-2022夏 叫做1年?1年拎2次英超?
個個人計都係
2015-2016 1年
2016-2017 1年
2017夏天嘅就計落2017-2018 㗎啦 咪癲啦
曼城洗錢多但有成績 差個歐聯 近年青訓賣到錢
曼聯on99
阿 廢
車 ok la
熱狗 笑話
高普限米煮限飯 算係咁 利狗都係想換油王

班主黎講
Mc>曼>車>阿>熱>利
公道幾句已講完
有錢先可以full pay㗎嘛,無錢咪逐年逐年咁換
佢唔認鏝有錢

轟明顯係失敗嘅full pay
今年曼城拎個歐聯就無得你地jer
有錢有成績
屌你 你話轟就唔覺 我鏝就唔認 真心痴線
當時油王都只係出50m 買中堅,35m 買龍門
利記就肯用75m 買中堅,60m 買龍門嚟搶人
大部分人集中喺2016年8月-2017年7月買,咁係咪1年?
為咗令你易明,講埋幾多個轉會窗㗎啦
當年轟班人有否認自己金錢足球?年代太久遠,可能記錯了
係啦Fsg好過油王 滿意未
格拉沙肯出85m買辛祖講到佢食曬啲錢咁
佢係食剩啲比你地
呢兩年賺大錢唔肯買比寧咸?
上年中場人都無一蚊都唔出
唔該晒你幫我計
140m咪係正常5人防線價
但鏝城成條防線差唔多240m
仲未計後備60m拿樸迪
近10年車同利歐聯一樣喎
不斷破紀錄黎講邊及獌同車黎
有無16年打後 各隊拎左咩錦標睇睇
曼聯真係柒到
格拉沙必須走
又話Oil money
請問依嫁中堅 龍門 轉會費記錄係邊間球會破最高紀錄? 無限金錢 咁曼城應該係斷層式拋離wo 但睇數據點知又唔係 曼城換血就係金錢足球無限金錢 其他球會換血就叫正常
佢唔衰強姦 哥狗都係會繼續用 難講佢今日會成唔到大器
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞