[西甲冠軍,愛滋降班,好!]巴塞隆拿球迷討論區(489)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
事實係中場3件頂級派牌 派撚到暈 前邊都食唔到
特別係丹
唔會掛自從條友去左熱 熱今季係咁俾人456
丹邊到柒
個道歉聲明型到癲
「大家好,過去幾日,一個2019年拍攝的私人短片在網上流傳,事件在日本發生。那可以在地球上任何地方發生,而且我會用一樣的表達方式,因此我並非有意攻擊任何社群。無論他們來自哪裏,當我跟朋友一起時,都會用上這類表達手法。這段短片後來被公開,我明白有人會因為這些畫面受到傷害,我為此向他們誠懇道歉。」
笑咗
熱點止今季防守差
就算摩佬教都係入完3球俾人追番3球
真 1819我記得佢算穩陣
傾緊俾小白代表巴塞踢下半場
人地石頭個啲就真係用波勁 條閪仔勁少少有鬼用 派膠佢就勁
佢重踢到全場嗎
係真嘅話到時沙蛇不如落場一齊踢埋?
Barça have begun official talks with Vissel Kobe allowing Iniesta to play one half of the friendly match as a Barça player. [Diario Sport]

Please
柏迪收咧 睇黎日本嗰場都唔駛預佢
未爆之前 大家都講緊佢抵玩 唔貴買番黎又穩定
睇P$G,唔知Messi無心踢定點,好似回哂塘咁
見到咁不如沙狗咪場場出Gavi
揾返佩奧爾返黎都好過撚叻
Lenglet喺老西打起響咗朵
嚟巴塞頭兩季都叫威風過
但Eric真係幅頭廢到而家
我平時有睇熱刺
Lenglet同Romero真係算穩陣果兩個
係衰Dier呢件炸彈人
老實講 佢做撚左廢人嫁啦
出一兩場傷幾個月 免簽都咪要
其實美斯係到條中場都已經唔洗點做野
淨係幫佢瘋狂跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞