[西甲冠軍,愛滋降班,好!]巴塞隆拿球迷討論區(489)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
有錢就好,加埋philips 一季應該多多20m 以上掛
689同加閪亞 清埋就完美
Nico 同Pablo Torre留最好
Sergiño Dest一定要清 見曬底
Álex Ezzalzouli 食之無味 棄之可惜
Kounde -80m /雞絲-40m可以放人

最重點係加閪亞仲未有下家
睇追觀迪係咩球會就知唔可以放啦
今季大部分時間右閘,得幾場打中堅先唔穩定啫
好中堅難求,仲幫你頂到右閘
唔建議放囉
唔好唔記得巴塞因為買唔到好中堅煩咗幾多季
Emergency press conference Iniesta 12pm today
返巴塞
新柏迪
離開神戶,但唔退役,對巴塞最後一場
アンドレス イニエスタ選手が7/1(土)J1第19節vs.札幌の試合を最後に退団することが決定いたしました。

入団から5年間。
クラブに多大なる貢献をしてくれたキャプテンに心からの感謝を!💗

We regret to announce the departure of Andres Iniesta from our club.

For five years since joining, we express our heartfelt gratitude to the captain who has made significant contributions to Vissel Kobe !
除左唔滿意取消佬個位 又好似ok
觀都唔想踢閘 你迫佢 不如買過隻
而家有件免費 3個輪換問題唔大嘅
不如換錢換美斯回家
Kounde換取消佬
話放kounde 有冇諗過a4咁易傷
傷左邊個項佢個位
80m wo
借取消 賣佢即買齊光頭同皇蘇防中
有件免簽老野 仲有朗 仲有加閪
人係夠 我地真係要錢換防中
kounde要留啦 如果A4同天神是但一個傷左 唔通真係搵朗同加西亞打中堅咩
後面兩個炸彈黎 點頂
我都知唔掂 真係等錢洗
左閘冇人輪換
右閘同防中冇人用
如果賣左rap 同觀補到 點解唔考慮下
大家都知我地仲未衝到歐聯
單線作戰 真係要咁多人咩
免簽老野 仲有朗 仲有加閪<<<<<靠呢堆死得
簽人應該唔會冇錢, 都係要睇個wage bill符唔符合西甲FFP啫
應該美斯會係第一單官宣
仲單線作戰 下年歐聯再分組賽出局 隊波執染左去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞