[西甲冠軍,愛滋降班,好!]巴塞隆拿球迷討論區(489)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
你揀信用卡定便利店入錢?
信用卡佢email話已經扣咗數直接俾兌換code你

羅隊有冇機會正選
係呀但係好似冇扣錢佢都比code我
你哋會唔會咁?冇扣錢record

會唔會係我揀咗去七仔畀錢
你揀咗信用卡俾錢, 當選咗佢就會扣
apply嗰時已經見信用卡俾佢hold咗數
apply條款都有講唔中會放返credit出嚟
應該係你信用卡嗰邊未顯示條transaction
擔心嘅打去信用卡CS問問有冇一條日圓嘅扣款
kimmich真係啱我哋隊波咩
點解吹風吹到咁勁
ok
國內飛平啲?點解咁多人買國內嘅
驚遲啲買都買唔到
點知原來冇人冇人搶冇人爭
上星期兩場JLeague擺國立踢都5萬6-7千人
今次巴塞嚟又可能係恩尼斯達最後一場神戶
都係抽咗先穩陣d
但而家back stand仲有得賣
係囉仲有好多
新araujo又冇份明明a4傷咗,可以揾觀迪打中堅,試下新araujo咩料
件美職仔都未夠班
連b隊都唔多見佢落場
個個淨係買main唔買back stand
其實個分別係邊?
球員通道出嚟嗰邊, 同埋到時影隊相, 頒獎都應該係臉向main嗰邊
其實我而家都有張main cat.1諗緊叫唔叫朋友幫手去便利店入錢
本身另一個acc用信用卡中咗back cat.2扣咗數
國立有跑道坐得太低會睇得幾辛苦, 所以坐cat.2中間嗰行會舒服d
(以前我11同15年去橫浜日產球場睇世冠盃都覺得好遠)
但如果想近d距離睇球員出入同影相就當然main cat.1好好多
但見而家back stand都未賣晒, 我諗張back cat.2應該都好難放飛
一場都冇踢拎西甲
2個都免費?
Main target 變埋Kimmich 到底咩事
美職仔冇記錯係要下季先可以a隊落場
唔係xavi唔用
係囉
唔係話最後都reg唔到?
應該蘿蔔頭 kounde christensen balde
沙蛇又叫春話rap 唔賣
今次又陰謀?
可唔可以俾晒啲細路出場?

俾多啲小朋友出場啦好心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞