[西甲冠軍,愛滋降班,好!]巴塞隆拿球迷討論區(489)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
其實今季第一場作客真係唔差架
係對國米嗰兩場太柒,到第二場返主場對拜仁前確認出局,成班球員已經係放棄狀態
非賣品?邊個講
美職仔唔知下季有冇得踢 一場都冇踢過跟隊拎西甲
下季分分鐘未踢就比人掃走
賣人無本生利大計
希望我件fdj波衫可以着耐啲
都係出面啲source 講啫 邊個邊個untouchable in this summer,未到9月都唔會百分百confirm
成日傳話要簽邊個邊個中場,明明右閘個位都好緊要
好似傳完一排Parvard之後就冇再傳過要簽邊件右閘
醉右再戰十年
巴啲管理層同教練團隊係冇人信得過
Xavi 想要Foyth
LIVE : LEAGUE CHAMPIONS PARADE 2022/23 (MEN & WOMEN'S FIRST TEAM)
https://www.youtube.com/watch?v=l-MerEw8eEg
自膠認真睇條link冇寫 不過見佢po都有話都有 可以pm問下
呢間都有
https://www.facebook.com/100063709454467/posts/737131171753858/?mibextid=cr9u03
美羊首冠
想問有冇人知日本友誼賽飛邊到買
應該勁過 阿朗素同加西亞
算吧啦,仲j個場上半場
個場就算比你入到球又如何,條防線一屌就穿
你地睇下皇馬對曼城個場d戰術分析,人地係點樣部署場波,點解人地零防中加兩件老野係中場都可以守到
巴塞一日仲係唔諗點樣防守,一日歐洲賽都係無冠嫁啦
🙏🙏🙏
要抽同20號先開始賣
本身都有少少想去
但係依家諗下諗下都係算
May 17, 1991 (age 31 years)
聽日32歲啦.............
If 平人工 then ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞