[西甲冠軍,愛滋降班,好!]巴塞隆拿球迷討論區(489)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
其實除左本身球員,係睇個教練點coach
ake同akanji無哥帥佢地一定仲係二線球員,尤其係akanji個分別大撚到
因為佢好識教個球員係場上應該點做,有波應該傳去邊,無波企邊度防對手反擊,加上成隊跑動互補,進攻咪多個option傳,防守咪少d機會比人overload,減少每個球員犯錯機會,咁個球員咪愈踢愈有信心,因為犯錯少左呀嘛

沙維成日諗住大手買d現成球員返黎就死得啦,買乜鳩根叔bwa者,fdj咪年青版根叔,gavi咪有潛力變到bwa咁,你唔識用幾多百m都唔夠洗啦
提提大家akanji 10幾m買返去嫁咋
賤種蝗又比人炒
akanji喺多仔炸彈嚟咁都比佢救翻生
記得以前個個笑哥狗淨識用大牌
仲有佢哩兩三季已經冇買水貨咁濟
個個都打得起
柏豪今年解放埋
好記得以前睇過一段片
係哥帥好仔細咁教Sterling場上點走位, 點樣無球跑動
啲指示係好清晰
然後Sterling又真係喺哥帥手上進步好多 (當然埋門敗家呢啲就佢自己造化問題)

講真沙維指定要果啲又唔係真係咁大問題
rap, 利雲, 觀迪, kc, 天神 等等, 識得用根本可以勁好用
係佢coaching問題, 指示問題, 排陣戰術問題,
搞到好多個球員都打唔出自己應有水準
咁都冇衝突架 就係哥狗教幾年 沙蛇教幾年
拎來比真係抬高曬沙蛇
係無頂多係和
唔洗過多幾年啦 已經變左傳統
已經好撚多年啦
波圖賓菲加打疤可能踢得仲爽
沙蛇追嗰個foyth咪係可以踢右閘同中堅
佢邊有walker跑得咁快
中堅+右閘 我地已經有A4同觀
仲追啲二線頭咪盞哂錢
隊波已經大把
https://twitter.com/goal/status/1658946322160820228?t=9KmbLsJp3YaJpQUrkGo_oQ&s=19
假如係10-11嘅巴塞同依家嘅曼城鬥
應該會非常精彩
呢樣真係沙蛇同光頭最大距離
一個補強 知道要踢咩 要球員向咩方向點進步
沙蛇一味士氣 球員真係0進步
仲要野野唔貴唔要
有美斯 最尾都會我地贏
我地主攻但係單防中
一出開打強隊就7
賤種隻文尼無曬影
羅馬、利物浦、到今年國米,逢歐洲賽我巴都自爆
巴區又是美好的一天
好撚認同
睇睇下依家班後生都係上手留落嚟嘅資產,沙蛇呢1.5年好似冇乜後生推到上嚟
刀仔
討論哥帥同76邊個係好啲既領隊個時就衝哂出黎話76幾好幾好
而家就話76垃圾必須死
最好笑係帶愛華頓拎第10都拎出嚟講
佢算係咁啦 之後接手嗰啲教到就嚟降班咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞