[西甲冠軍,愛滋降班,好!]巴塞隆拿球迷討論區(489)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
做得賤種就預咗
抵撚死
8-2呢場真係cls
第一次見巴塞單場輸8粒
個人覺得19年畀利反cup柒啲
華西歧視人就唔抵幫啦 雖則話係蝗狗 但之前下體都歧視佢
角球個下比人撚到冇唒反應
下半場出黎成班死老豆等輸咁
其實班西班牙人憑咩歧視黑人
快開角球果吓真係不能接受
成班友業餘到
冇個集中精神, 全部游魂冇人守
俾果條垃圾奧歷治入2球真係
講真隔離條友成日咁撚臭串 一係就話人地細球會 一時就話人等降班
佢係比人攻擊之後反擊 定係佢撩交打先
前者ge話都幾慘 後者佢抵比人歧視
蝗又唔係得佢一隻力架
淨係歧視佢
賤種班人成日借輿論做到自己受害者咁嫁啦
條友平時串撚柒柒,踢法又惹火,預撚左比人圍嫁啦
咪同尼馬一樣,尼馬以前場場都比人屌老母嫁啦,尼馬會唔會又話西甲歧視佢呀
平時串得人多,而家人地屌返佢老母又係到懶係扮哂受害者
唔好話其他隊,佢地自己隊都大把黑鳩啦,點解靜係得佢一個比人歧視呀
馬嬲係咁上下
明明自己隊波先送完3分比人護級,仲冇啦啦寸鳩人降班,都幾撚冇腦
究竟條撚樣幾時先搞清楚
啲人係因為佢on9賤格同冇品先歧視佢
而唔係因為佢係黑人而歧視佢
黑人歷史上就係比歐洲人輪大米嘅存在
你以為南美啲力架係邊個帶過去
想人唔歧視你都要自立自強先得嘅
不過我都唔明華西fans有咩資格講monkey,仲要全場叫,明明自己都成堆黑鬼,fans又有黑人
佢唔好比條賤種黑鳩偷換概念
如果一個人無事無幹係外國行行下街,比人笑nigga,呢d先叫歧視,但平時串柒柒就真係打死無怨
而家係佢平時撩開交打,比人攻擊係理所當然
而家太多呢d賤種黑鳩係度消費自己膚色,根本種族歧視係呢d黑鬼既偽命題,班西班牙人比人叫歐豬唔通又話人笑佢窮撚咩
根本呢個世界係得歧視,係無"乜乜"歧視,你無神神係街比人串窮串肥,唔通又加個"窮撚"歧視"肥撚"歧視咩
BLM咁令人反感就係咁解,將自己變成受害者角色囉著數
唔通叫佢巴西狗又串埋自己隊d巴西人咩
同埋梗係講d敵人最唔鍾意既野嫁啦
呢d時候大家明係槍口一致對外嫁啦
佢地個古華特咪係d左膠撚囉,唔知頭唔知路,自己隊fans都唔撐
馬體會之前都係求其做樣罰一兩件球迷就算,擺撚到明純粹塞住班左膠口
同意 華西班人歧視佢只係想攻擊雲尼依一個個體 你估真係攻擊佢個人種咩 佢地自己隊就有幾件niggest啦

班友喺度拗歧視人啱唔啱 我淨係知歧視唔啱 但踢法惹火唔啱 多小動作唔啱 串柒柒笑人降級隊都唔啱 咁串就唔好怪人攻擊佢
獲獲撩完人 人地屌返佢 就話人歧視佢
美帝既黑人真係有資格叫BLM
因為佢地低層既真係過得慘
歐洲哥班最多叫比人用把口姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞