[西甲冠軍,愛滋降班,好!]巴塞隆拿球迷討論區(489)

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
佢地條中場一直overload左好耐啦 算頂左好耐
係上年好彩屎忽撞棍主場咁樣反勝
side鳩氣啦
唔係一鑊, 唔係兩鑊, 係鑊鑊打盃賽重要賽事就多人傷 + 踢到pat屎咁
搞到歐聯, 歐霸, 國王盃都收哂皮
唔出pk eric 咪都係出阿朗素打中堅
araujo同天神都係多傷成日重要比賽就傷
俾條負碌精洛迪高咁樣幾分鐘入兩球
勁撚慘呀鏝
根本上年就已經好應該鏝贏, 兩回合都打得好過蝗

不過其實世界盃後曹亞文尼同華維迪都狀態麻麻, 唔係嘅話蝗中場仲係幾勁幾難搞嘅
哥狗都知single pivot保持唔到個控制力會失控
都識將石頭推埋上去 沙狗仲死諗單防中就夠
之前四中堅陣再穩啲
艾簡治 dias ake
stones做埋防中
不過而家有walker先追到條撚屌魂尼西斯
今場就真係好明顯速率跟唔上
本身ake 炸彈黎 都可以level up左
艾簡治同Ake本身都係炸彈嚟
艾簡治走果時多蒙特球迷仲好開心, 送走炸彈
點知俾哥帥教到兩個今季咁撚勁
推埋石頭上去 打個新陣 下半季輸過幾多場
咁公道講句 雖然成日屌鳩阿朗跑得慢廢 起碼佢最多都係追唔到失位 唔係pk咁收步舉手
有時開始覺得 我巴大賽即瀨嘢自廢武功
再咁落去多幾年 會唔會好似阿仙奴自爆咁變球會傳統
又係呢條友一季尾就9up
你拎哥狗同沙蛇比 會唔會太抬舉佢
美斯官宣
官宣破產?
羅隊著10號
一個禮拜Happening 一次 DKLM
咪玩
剩係波圖都贏唔到喇
官宣傳奇隊長Busquets續約至2025
Se Queda
轉會窗開嗰時點止一個禮拜一次
真...
哥帥勁在係自出山起
係不斷, 不斷, 不斷咁戰術創新同改變
當然成日試新嘢有時可能都會瀨嘢
但大體上真係不斷求變改進調整先至可以喺競爭咁激烈嘅英超到5年贏4年冠軍(即將6年贏5年)

加上唔止game plan, 哥帥"coach"人, 調教人真係好撚頂尖
喺佢手上嘅球員大多都可以發揮到潛能同進步良多
B華唔係喺佢手上的話, 都幾肯定唔會變到而家咁勁........

沙蛇同佢挽鞋都未夠班啦老實..................
Rb追Walker呢類型就正,可以踢三中堅+右閘,啱哂Xavi要求
問題哩種類型有幾多個
咁哥狗教左幾耐先
不過沙狗最失敗係啲人喺佢手下完全冇進步
仲要眼光又差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞