[KPOP] K-POP 2023討論區 (25)

1001 回覆
4 Like 25 Dislike

BLACKPINK Lisa今天獲得好評的造型

超美

來源: theqoo https://theqoo.net/2804229176

1. 太瘋狂了ㅋ 超美

2. 暈,這個完全是legend耶?????? 真的很像公主

3. 就像好萊塢演員一樣,是目前為止看過的造型中最適合的,超美... 就像女王一樣

4. 真的超美.... 好像迪士尼公主

5. 真的超級超級漂亮,就像公主一樣,是legend啊,妝髮造型都超適合

6. 有奧黛麗赫本的感覺ㅠ 太漂亮了

7. 我忙著看Lisa的臉,現在才看到華麗的珠寶.. 那個什麼蛇手鍊我都看不見,只看得到Lisa的臉,太漂亮了

8. 好像奧黛麗赫本

9. 這個是歷代級啊

10. 天啊,我一看到就屏住呼吸了,太漂亮了

11. Lisa有想要演戲嗎?? 真想看她演電視劇或電影ㅋㅋㅋ

12. 這是我看過有史以來最漂亮的Lisa,真的就像公主一樣

13. 雖然首飾很華麗,但她的臉更華麗

14. Lisa啊,你來建立一個國家吧

15. 天啊!!! Lisa連優雅的造型都超適合的ㅠㅠㅠㅠㅠ
LE SSERAFIM 1st Studio Album 'UNFORGIVEN'
<UNFORGIVEN (feat. Nile Rodgers)> OFFICIAL M/V (Choreography ver.) for 피어나 (FEARNOT)

https://youtu.be/Ki5zhg4lUNk
俾其他粉絲網絡80
成首歌淨係唱嗰幾粒高音
秋同崠瑛直頭聲都冇出過
不過至少有開咪都好過某啲“實力”女團
jennie同v俾人影到喺巴黎拖住手仔行街原來仲一齊緊
https://fb.watch/kAJ7mdx16z/?mibextid=k4eOMi
打下友誼波有幾出奇
方丈開名我哋咪唔洗估估下囉

不過都似係 hybe呢啲雜餅公司搵返嚟啲idol都係九唔搭八
啲新團嘅人都係喺唔同廠牌到搵嚟湊埋一齊 有啲甚至係組團前一年內先搞公開徵選搵人
大部分同團嘅都唔係統一訓練 練習時期短又唔識做background check
所以每個團都應該有至少一個金佳藍 衰啲嘅可能全團都係金佳藍
房狗擺明搵錢至上啦
李孝利都係
真係睇人
完全係v嘅步姿
好似幾襯
死都唔認
拖住手一齊去散步 然後後面都跟住3個staff睇住佢哋拍拖??
勁支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞