[KPOP] K-POP 2023討論區 (25)

1001 回覆
4 Like 25 Dislike
自己上網搵啦
肥脂唔使除衫都知係美極,黃鉉辰肥賓周係要拍18+unboxing先知大定細,你好基囉,研究佢賓周大定細
我係要黃鉉辰賓周圖
唔係要嗰隻咩疊羅漢
「20代最美idol」排名曝光!Giselle大熱登頂

Aespa正式登基
小妹我願意埋佢單
韓片連仆6個月!IU聯手朴敘俊失敗 遭荷里活片打殘

韓國靚聲天后IU日前遭人向警方舉報她過往推出的《Good Day》及《Celebrity》等6首歌涉抄襲,事務所隨即發聲明否認,直斥對方抹黑IU,揚言採取法律行動。IU在風波後首度露面,與拍檔朴敘俊等現身戲院宣傳韓片《Dream》。後天(16日)30歲生日的她,獲劇組送上蛋糕慶生。即使影片票房不似預期,再加上被指抄歌,IU心情未受影響,謝票時甜笑派心,更收到粉絲的留言字條打氣。

以韓國足球隊為題材的喜劇電影《Dream》,由賣座韓片《炸雞特攻隊》導演李炳憲操刀,又有兩大紅星IU與朴敘俊聯手演出,開畫前被寄予厚望,希望能扭轉韓片票房連仆6個月的頹勢。該片開畫首日衝上單日票房榜冠軍,可惜後勁不繼,被同日上映的荷里活動畫片《超級瑪利歐兄弟大電影》(Super Mario Bros. Movie)及漫威超級英雄片《銀河守護隊3》(Guardians of the Galaxy Vol.3)夾擊,《Dream》上映近3周票房失利,現時累計觀看人次勉強超過100萬,單日人次更跌至2萬,距離219萬人次的止蝕位遙遙無期,最終只能蝕本收場。
佢冇性生活
黃鉉辰賓周肥大症
我幫佢起機。
圖?
唔使google,tg我 hugo1991
我有成10GB賓周相
團入面,佢出鏡率已降到好低,舞台上面既鏡頭變到好少

大家記住Izone既佢啦,靚過就得
勁支持
Gidle都百一萬預售!?
Cube出撚到咁多貨咩
好靚
好多version
椰子狗同oh well子應該要睇返幾百次幫wuli人間處女谷票房

孩子今日出新歌冇人講?
lm
個個淨係掛住講hot girl gigi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞