[KPOP] K-POP 2023討論區 (25)

1001 回覆
4 Like 25 Dislike
辰...返青山啦......
Melon TOP100 19:00
24h&1h ULs

#1 (=)
I AM - #IVE
507,237 (+1,077) (Peak: 581,662)
53,537 (-2,951)

#2 (=)
Kitsch - #IVE
410,592 (+512) (Peak: 497,133)
40,607 (-2,799)

#3 (=)
꽃 - #JISOO
321,420 (-135) (Peak: 422,293)
29,942 (-3,634)

5月1日資料
所以
1. 星期一19:00唔一定大升
2. 如果升幅同樂團CB有關, GIDLE同aespa 效果 > L團
幾洗腦 覺得幾好聽
女團年最後咪又係NJ同IVE嘅天下
5月1號係公眾假期
個差距大到

泰民應該唔使蝕錢?
三人一豬
唔收我牙
2hot4u係咪留返gigi solo專先出
要不是吉賽爾
點上東京巨蛋
姨媽為咗幫gigi圓個女團夢氹滿狗喺植樹公司搵三條女陪gigi出道
黃鉉辰和我性交吧!
間公司養埋太多廢人會影響其他紅嘅回歸個期唔靚
食開屎?
ATEEZ
無人care nct先啱
熱帖:韓網新聞稱,S M一季度營業利潤低於預期,solo藝人發行專輯多但收益不高 ​​​
Shinee個幾個蝕錢貨
仲有孝淵

你老母做雞你老豆做撚埋鴨賣屎忽蝕撚到全家瞓街做乞丐執n手飯食
下邊tldr 洗版data已經加密

退伍後嘅key唔止發展音樂事業 仲有綜藝事業
𡃁妹都係睇佢嘅綜藝 我獨驚六

無可否認崔珉豪個人事業發展得最差
蝕錢都的確係事實
李泰民喺男solo嚟講係少數in到舊制melon 24hit(即係冇top100嘅一年半)
全員五人solo出道 四個人都拎過音中一位
btw預祝十五週年出道快樂
合體去日本賺大錢啦
死撚咗嘅人wfc

感謝IU媽媽30年前誕下你,原來媽媽也是心善仙女人設,出咗道14年屋企人唔捨得用IU一分一毫還債,iu 29歲時媽媽才靠自己對手還清,而且諗住起間孤兒院做善事都唔想iu 出錢,認真良母典範,為母身教不貪女女辛苦抄番嚟嘅錢

出事嘅時候媽媽又發揮賢母作用,原來有一部份為咗媽媽先買大樓,撻老母個朵發誓起辦公室出嚟幫手扭轉風向。壞囡囡點可以為咗展現孝心迫媽媽破戒用自己錢架,認真廿四孝女!說不定媽媽一直都有用女女抄番嚟嘅錢買生日蛋糕俾女女食,仲話起孤兒院,唔知諗住培養裁縫高手定IT專家 del片呢?善良的IU母女真是人見人愛呢!
抄歌,比警察拘捕左都可以扮冇事
"UNFORGIVEN (feat. Nile Rodgers)" by LE SSERAFIM (@le_sserafim) has reached #1 on MelOn TOP100. Their first #1 song.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞