[KPOP] K-POP 2023討論區 (25)

1001 回覆
4 Like 25 Dislike
黃鉉辰欺凌有嗮證據
嬲撚到
打招呼係基本禮貌 而家仲要喺公眾場合 你估好似你條八婆咁平時咁冇禮貌咩 俾下面咪就咁拮兩句 自己知自己事下下開名就冇癮啦 咁又係追得未婚懷孕落仔嗰啲都冇乜腦唔識人情世故
全文字冇圖即係Mina落過幾次啦
咁搶口,你叫佢點覆...
kpop新一代人人自危
lessex見到我哋rocky前輩有冇打招呼
叫前輩定叫戇ni...
你見到我會点打蕉呼
我握黃鉉辰賓周當握手
你覺得人哋冇禮貌咪當面同人講囉 屢勸不改咪開人名囉
而家佢咁樣講啲唔講啲成個list啲後輩團就咁畀佢班fans屌一遍 變相原本有同佢打招呼嘅idol都要畀佢班fans問候
假如佢係認錯the boyz係後輩就仲加搞笑 其他團要為佢無中生有嘅事而受到網絡欺凌
除非佢係同人對到眼而冇打招呼就話係冇禮貌啫 可能人哋根本見佢唔到 又唔係唔知自己生得矮 或者人哋見佢咁矮以為佢先係後輩
都未搞清楚咩事就任由班粉絲欺凌其他後輩團 skz改名做欺凌團啦
認錯the boyz係後輩就仲加搞笑
屌我出名theboyz黑拎嚟笑你都唔知兩隊friend㗎屌金善旴同韓知城friend到揸屎忽

arin都高過佢哋
洗你老母黑錢
尊重啦
冇打招呼本身就好小事 但網絡欺凌就係好大件事
不過你嗰團本身就已經合理化咗欺凌 覺得冇問題都好正常
你覺得人哋主動同你打招呼,你唔應人係小事啫咁係你自己覺得夠有人覺得落仔冇事
個西黑過黃鉉辰胳肋底
一人少句啦
西八真的有被刺激到

轉推:
-被刺激到要進行女權運動了
-這張照片真的太恐怖
-當代kpop縮影
-熱轉這麼多人覺得詭異 怎麼可能是在針對張元英啊 是在一面芭比娃娃牆前讓一個漂亮女孩子模仿娃娃一樣拍照的這個照片很詭異啊
-真的不懂在這面牆前拍照的目的
-真的想立刻開始轟轟烈烈通往地獄的女權革命

爭少少攞到1位可惜
進軍
邊個會咁得閒留意啲咁嘅嘢 pr
好撚嘔心
死仆街田小抄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞