[007之路~2] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
奧寶係咪掛住襯衫,睇下點打扮飛過去幫撚蛇含撚好D,所以先冇上黎指點江山

好想佢教我地點樣睇撚蛇波

我呢家睇哂咁多場都睇唔出邊到有士氣同比到機會後生仔
淨係速度唔大傷下限應該都有Zaha級數仲要肯傳波係差個好教練
佢傳波真係唔差
識比直線,有d視野
但有時都係會做錯決定,好教練可以幫到佢

但佢第一腳係硬傷,呢樣好似冇得教
first touch對比起岩岩黎個陣都柔咗好多,應該仲有得救
肥普優點就係教後生仔,比佢哋知要落到場做乜
拿高sir呢啲戰術大師就要個球員做到佢戰術要求

總結就係有成堆新仔咪請Tactician,風險好高
搵個戰術素養唔算高,但扶到班新仔起番身嘅就算啦

Welcome肥普
連登車狗出去同阿狗嘈,就好似出去柒咁

人哋玩無賴假膠
你就做認真撚
咪俾人撚到傻仔咁囉
比人一句「你有冇證據係阿狗做」就收哂皮

撐隊波係場上都未夠柒
仲要係討論區出醜
唔夠班就咪撚出去柒啦
一直覺得拿高士文教後生仔同睇餸食飯嘅能力俾人低估得好緊要
輪迴頭4個感覺都唔好受
有班人成日J撚狗帶起猛同RJ,但又睇唔起肥普

當年阿里 勁撚過猛啦,25+10,破左英撚最快50定100球紀錄

Walker唔見得差過詹
兒唔算青訓仲都叫後生

唔係話肥普會好過拿安,不過一定唔係拎PSG個成績表黎衡量佢,如果同撚狗比咁更加係象同蟻比
冇飯開最傷唯有簽卡斯度
拿高士文係拜仁排陣都幾保守
唔覺得邊個後生有明顯進步

係賀芬咸同RB,話當然用後生仔

但有戰績壓力
我覺得佢會好保守下
最弊你車狗下季再無前四就冚家鏟
要保4應該要請摩爹啦
摩爹帶新仔就含柒啦
教得大會(尤其拜呢類老屎忽當政嘅球會)有成績壓力,會保守係無可避免
無正9號,將查普莫亭呢啲廢峰能力最大化,我覺得好唔簡單

最關鍵係我覺得佢調教前後場球員幾有一手
雖然我本身係覺得
拿高=肥普>>>安

但我當日睇到拿高唔做
我內心居然係開心
就知道其實我係偏好肥普
拿高當然有佢優點
我無否定佢

佢執防守應該穩過肥普
宜家個陣除咗mm enzo rj chi其他全部賣晒都唔可惜如果要保4棄埋mm都接受到其餘三個唔覺摩爹唔會用
老實講,唔睇好下季有前4
競爭大,前面幾隊夾多左更加成熟
現實就係你唔可以賣哂啊嘛屌
奧狗
睇八月開季
如果係肥普上任,我諗佢到時就會執到一套基本form出嚟

但如果頭幾場又係好似一二月咁
場場play well but lose咁洩哂度氣
咁就神仙難救

純粹講教波嘅話,對肥普最尾一季英超u型足球有啲擔憂
希望佢經歷完psg洗禮之後有急速成長
車仔車仔 歐冠無位 領隊退位
自自閉閉 無力再吠 轉眼又過了一季
高高低低 撚帥跌低 哪個傀儡掌帥位
肥普缺點係帶唔到隊波上一個層次
呢個佢係熱刺都睇到

但我真係唔要求咁多
肥普下季執番似一隊波,年輕球員有提升
咁樣我覺得離前四不遠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞