[007之路~2] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
望吓公海班阿狗就知點解
拓保利話想轉吓口味喎,咁又係嘅,宵夜都咁多選擇吖,何況教練?好哋哋波特教開,轉咩林伯特吖?
個個口口聲聲都話為車仔,唔通話為自己咩。
Frank, you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
脫水
星期6日晚無野做都可以睇下
深夜真係不了
烏克蘭人加盟俄羅斯球隊
抵畀班烏克蘭鬥士boo啦
竟然入到一粒
曾經有一個至真嘅教練擺喺我面前,但我冇去珍惜,到冇咗嘅時候先至後悔莫及,塵世間最痛苦莫過於此。如果個天可以畀個機會我返轉頭嘅話,我會同波特講:對唔住!如果係都要喺呢份任期加上一個期限,我希望係去到季尾。
Mudryk Fofana Madeuke
Felix
Enzo Kante
Chilwell Badiashile Fofana RLC
Kepa

下場咁樣出喇好嗎…
正前寧願俾Fofana都好過Auba喇
林8係咪忽撚左呀痴線

Felix又做咩撚野唔出
加狗呢啲垃圾快撚啲躝

下下淨係識回後
玩玩下原來lead降班區9分
肥普sir上未
恭喜撚撚伯可以名留我車青屎,又唔駛一季帶兩隊波降班。
屌你老味丁力狗
出唔出Felix唔駛咁上心,可能打算唔買
般茅好似連贏左幾多場
真係想知馬會點開 車仲讓唔讓到人
唔買都會繼續借,個board 好鐘意佢,點都有壓力比肥普
https://youtu.be/BTwS9KHpivo

比托狗撚狗重溫一下上季作客點樣完勝阿仙奴
睇下今季差左d嘜野
No manager in #Chelsea’s history has had a worse start to their tenure than Frank Lampard [P6, L6].
Frank Lampard:

"#Chelsea have been a success in last 20 years. Since I've been here, it's clear to see behind the scenes and on the training ground the reasons why. It doesn't matter, things don't change overnight but we better get there quickly."

呢排成日講無咁易有改變,咁請佢返黎托柒?同埋個事實係有改變,仲差左好撚多喎,邊到無變過
個紀錄都幾難破
Frank Lampard is the first manager to lose 10 in a row in the same season while in charge of a Premier League team since Mick McCarthy in December 2005.

越黎越多種類,就黎數唔到

呢張幾有喜感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞