[007之路~2] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
收到風 用20m簽咗件15歲
真係好撚癲
以前係班人唔想認真踢
而家係班人都唔知可以點踢冇戰術可言
睇落又唔係冇火 只係大家都唔知點先谷得起好絕望
咁我地駛左幾億磅增兵之後排十一的確係錯
只係撚伯無能力撥亂反正姐
其實除左個幾幾件回塘老將之外
250、kovacic 踢到行行企企
我估kovacic 都係隨時會離隊過鏝
肥安只要攞唔到歐聯一定炒硬,肥普肯等多陣一定有著落,仲有拿鳩都有機
努力都係英撚,都係今場先用

椰 羊 呢種廢人唔係英撚都照用
唔明點解佢西甲成日輸
話個structure 絕大部分係add on
傾緊光頭佬喎
邊個光頭佬
N咁多
保利大哥優質管理第二篇

保利曾經建議杜曹可唔可以轉陣試下打4-4-3

who demonstrated his credentials by suggesting Thomas Tuchel operate with a 4-4-3 formation

保利認為體育總監呢個位置太俱挑戰性,唔係一個人可以應付到,所以請左Paul Winstanley,Laurence Stewart實行雙坐館制體育總監,再請Christopher Vivell做技術總監, Joe Shields做人才招聘總監。

而Joe Shields就係近年修咸頓引援不力導致今年球會可能降班既原兇之一,這幾位球會總監最後就搵左林伯特返黎教車仔。
撚蛇球員時代破咁多記錄

估唔到做領隊都要繼續
https://twitter.com/siphillipssport/status/1653648034247450627?s=46&t=TFNeBGxE9XqBwJei_3mlaw

雖然由請撚蛇開始已經當放緊暑假

但而家真係驚降班
Leeds同拖肥冇機會拎到9分
最多排16完季
唔係數字上已穩?
出多啲傷咗你未一樣會屌柒撚伯
請個白禮頓領隊將車變做白禮頓嘅排名再請個愛華頓領隊將車變做愛華頓嘅排名

仲癲過樸達
史高斯老師,謝拉特老師>>>林狗
後面嗰啲嚟緊都未必拎足分
樸狗將隊世界冠軍教到變中游,
撚伯教到要護級
如果下面有得互對就數字上都拎唔足咁多分

計埋賽程39分係已經護級成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞