[007之路~2] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
kante仲係好撚柒勁
落腳掃蕩
再運返嗰波上去
成個動作仲係好快同清脆利落
係啲隊友教練柒
敢講係以加嘅球壇上
仲未有人可以代替到佢
拋西瓜都搵唔撚到班契仔
2023年至今踢了18場英超,車路士只射入12球,入球數字是全英超20隊最少

車路士12球,修咸頓13球,愛華頓14球,富咸16球
支持
之後攬炒係記招落todd dog面
未學行先學走嘅典型例子,完全係買左先算
無論自用定係賣錢,啲後生仔需要出場時間/規劃好先有得成長
有幾件買返嚟唔借出去,個squad本身都超載,仲要戇鳩鳩喺度坐板/踢u21好嘥時間

嗰堆不知名/未發育完成嘅後生仔(尤其兩件南美仔),買兩件嘅錢夠買五大聯賽/踢歐戰波18-25歲嘅半成品同成熟產品

啱啱先有個前球員好唔客氣,呢排咁多現有球員/前球員數埋至少都七八個開聲屌,呢個班主同高層真係好無面,從來未見過
佢買c朗屁馬我冇咁嬲
利早啲宣佈mount 啦,好怕呢單收唔到錢出年要free
佢係好撚奇怪
6億其實已經可以包辦哂美斯尼馬麥巴比
但佢啲眼光獨到
嫌嗰process 唔夠long
買咁多所謂潛力般話係長遠計劃
但以家暫且睇落完全唔睇好
啲潛力般高價買完返嚟唔借就坐係到勾
同first team 比 俾唔到出場機會
球隊腫脹導致訓練質素下降
first team都有眼你睇
仲衰過留係original team
又要個個挷長約
仲要俾你Todd dog係到指點訓話
都唔知佢係到做乜撚
真係好撚諷刺
我覺得佢係講緊鏝後上佢地都keep pushing
邊似屌緊todd
我push的托哥
會長入hall of fame 算唔算近幾個月唯一好消息
呢張唔係屌係串,pr 出相實係揀過,咁多張揀左呢張,你信唔信有無意思就見人見智,反正要落你面要批評一早大把人講過晒,你自己隊入面都有兩個,多佢一個唔多,少一個唔少
Ok
https://twitter.com/skysportspl/status/1653522173682655234?s=46&t=WHU53Mu1V1qQDSaLmWVUQw

其實我覺得唔係唔可能
前提係清晒班瘀血+請個識玩育成既教練
攞英超唔敢講
但一定唔似今季咁地獄
肥普未firm嫁
請埋啲樸狗之流既咪可以破地獄
期待
佢最嬲尾都講咗重點
不過無呢啲人肯嚟
曾經有 都已經俾todd dog趕走
是但啦
所以firm新教練未 DLLM
welcome messi
俾撚狗用到隱形
唔怕老實講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞