[007之路~2] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
請同一條友,兩年前同兩年後唔同晒成績就知呢間球會宜家有幾不堪

基本上由教練教波用人到球員成長全部freestyle 任舞無配套支持、無壓力,每個step 都係唔同人跟,各自為政,成班高層都係mid table 球會過黎,完全唔識manage 一間大球會
Premier League clubs are being consulted over plans to let fans listen to the conversations between referees and VARs after games in the hope of demystifying how and why decisions are reached.
老實講三個candidate 都有各自隱憂嫁喇
不過托狗又要到吹要玩育成又乜又柒咁又唔肯放權俾低下限高上限既拿鳩都弱智
Manchester United away against teams in the top nine of the Premier League:

Brentford 4-0 Man Utd
Man City 6-3 Man Utd
Aston Villa 3-1 Man Utd
Arsenal 3-2 Man Utd
Liverpool 7-0 Man Utd
Newcastle 2-0 Man Utd
Spurs 2-2 Man Utd
Brighton 1-0 Man Utd

W0 D1 L7 -20GD

當年沙利翻版

但好在唔駛作客對我地,我地又唔係top nine,連bottom three 都不如,可以放心輕鬆456班獌唔駛咁擔心無前四
名宿士氣波拎歐聯 咁耐以黎試過一次咁大把
幫車路士年輕人起機
其實係我地睇人唔上眼
名宿足球 士氣波 兩個月無人肯嚟 如果唔係你想點?
唔請都請左 唔通一開波就屌咩
唔知佢係咪仲撐緊
馬會又派錢 大家記住買
巴打
我鋤dee撞過你幾次
呢個禮拜都無鋤 太易玩了
安狗肯嚟,托睇唔上眼姐
盧奇咁撚反骨你都撐啦
次次反托班契弟就拎盧狗出嚟講
下季盧狗返嚟收連登車狗皮。
搵教U23果個都得啦
笑左出聲
講得好!
條撚屌未嚟嗰陣我已經屌
橫眉冷看千夫指
不升不降唯我車
呢到就唔算好多既
係有幾個護撚手含到雪雪聲

Twitter 真係唔少,當然都可能係基數大
不過班英撚對英人係特別支持
6連敗仲掛住條super frank banner真係弱鳩智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞