[007之路~2] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
點解護撚手/英奴被人笑,唔係冇原因
呢個就係典型例子
1 壞品味 2 惡俗嘅判斷眼光 3 感情用事
簡單一句:戇鳩
就算佢死老豆咁都好過撚狗啲閪樣
就算炒樸都應該季尾先炒
樸達ball起碼好多close call, 就算維拉果場如果唔係梅毒on9 其實上半場入到2球,撚狗係打到連半場都過唔到咁西
呢到啲人係覺得Todd 一日唔炒樸, 都唔會有下任領隊既出現

所以點都炒左樸先
好彩佢唔係一早就炒, 如果一早炒而家應該真係要為護級而戰
https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1654040163595743232

我地要搞掂領隊+賣到人先可以開工
是但啦,識揀都唔會下年過黎
大會定係中型班都好,一向都係3月開始就搞買/賣人組軍,大名嗰啲更加早搞
之前搵新教練接手係4月已經有人選,個教練(干狗)可以直接同球員斟
美斯黎車完夢啦
所以一直想快啲落實肥普簽約開工
哥狗咁勁都係提早幾個月宣布+一早搵定以前同佢合作開果班疤狗高層
連登車狗:又玩群帶關係鬥清異己
老實說,我覺得依家隊波唔買人都得
所以60日搵教練大行動係on9到不能再on9
本身已經差個中場,然後而家毒毒仲未知續定走,高又話放去鏝
Ruben Loftus-Cheek is reluctant to leave his boyhood club, #Chelsea, and would need to be forced out by the next head coach - expected to be Mauricio Pochettino.
15萬週薪邊度俾到

多謝閪女人高薪續重傷切狗啦
呢到好多人贊成養到佢退休,話當初累到佢重傷
呢啲撚樣應該去撐NGO/慈善機構

當年我屌柒續切狗呢個決定
被連登車狗圍屌
垃圾車ig post乜藍天 成個繪里奈廣告咁

做唔返依下就死得其所啦
Mauricio Pochettino would like to have Romelu Lukaku in his squad next season, and #Chelsea plan to present their new project to the striker in the summer.

(@Gazzetta_it)

唔洗買前鋒
渣古返嚟hea踢 之後再炒肥普
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞