[007之路~2] 車路士球迷討論區

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
希望普狗一上任就取消佢地放假 瘋狂加操
最少俾佢舞十年
到時仲喺唔係英國football pyramid
冇咩可能
以前可以襯其他隊亂偷下雞搏下懵
依家哥狗鏝太穩定
好似利阿見到車尾燈已經算係咁
繼續輸
Deco, concrete option to become new Barcelona director after Alemany choice to join #AVFC soon. 🔵🔴 #FCB

Deco, in Barça list as @RogerSaperas called — but nothing finalized yet.
當年干地連贏十幾場嗰個勢應該有得打

嗰陣壓住鏝來搶真係好撚震撼
當年干係搞得掂哥狗,但搞唔掂肥普同爺爺
連菲狗都唔識用
睇死撚8用到佢隱形
真係屌佢老母
如果撚有機會用美斯嘅到時成個主場看台啲人都隱埋形
唔會係撚狗啦
同鄉肥普
咁講嚟講去未又係鬧唔到個老闆
搵車區啲人同撚伯嚟屌一餐
美斯踢波兼領隊
托哥屍朗都想要,有messi仲唔狗衝咩
今年三個領隊都教唔掂主因係車仔入唔到波,

撚狗教波進攻好都只入得一球 要屌就屌今年新加盟嘅進攻球員無貨交

其二係本身雲mm傻好好地又拆散佢

盧個問題就真係難分對錯 杜唔識用 盧自己有問題 最後todd擇咗企杜個邊所以賣走

之後有朗唔要要羊

今年水貨: 250 羊 古古
半水: 菲力 烏mm
火化 拿記黑鳩就唔值咁貴 不過考慮到今季走咗兩件主力所以都可圈可點
總結而言 今季轉會窗失敗先係主因
撚狗教波進攻好
用屎眼睇波
撚狗教波進攻好
其實佢教車同愛進攻都好好J 不過有前無後 又失死球

唔係想幫撚狗平反 不過撚狗教進攻真係唔差 只係足球唔係進攻就得
🚨💥 According to multiple sources, group of #Chelsea players this morning have contacted Todd Boehly.

They have expressed their concerns regarding Frank Lampard's tactics.

They find the tactics very confusing & believe the unthinkable could happen if no improvement. 🔵🔵 #CFC
跟林伯踢壞腳
跟條戰術廢物踢到六連敗,輸足一個月,邊可能會唔反面
我試過係fm玩撚蛇個八門金鎖陣係work嘅
Multiple sources姐係咩source
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞