我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,電腦求助解答 ( 58 ) - Yujihw砌機List 6000人優惠

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
用rog b版都唔用z
asus 除左貴過人之外仲有咩好處
你TG PM.俾我睇下
8-10k
巴打有無推薦邊塊板,
Gigabyte Z790 AORUS ELITE AX DDR5 LGA 1700 ATX? 我見價錢差唔多

我聽啲fd講asus rog 靚野嚟,同埋cpu其實我唔洗超頻,不過價錢又差唔多一樣所以買埋k版

真係唔太識,感激感激
都有諗過,不過冷排應該冇咁覺眼
同埋換完原本個3把唔知點好
唔可以
油老闆呢張單黎緊2日送唔送到
黎緊星期六日一二離港
1 x Intel® Core™ i5-13600K BOX 聯強行貨
價錢:$2,420

1 x [4月消費券優惠]Gigabyte B760M AORUS ELITE AX DDR5 LGA 1700 Micro-ATX
價錢:$1,270

1 x [4月消費券優惠]Kingston Fury Renegade 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000 Mhz C32
價錢:$1,360

1 x [4月消費券優惠]Kingston KC3000 Series 2TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$1,299

1 x [4月消費券優惠]Gigabyte GeForce RTX™ 4080 EAGLE 16GB GDDR6X (可單買或砌機)
價錢:$9,299

1 x [4月優惠]Thermaltake Toughpower GF1 850W 80 Plus Gold TT Premium Edition Fully Modular
價錢:$699

1 x [優惠](獨家發售)FSP CUT592 4x 14cm ARGB Tempered Glass Type-C E-ATX - Black
價錢:$649

1 x [優惠]Phanteks Polar T6 Dual Tower CPU Cooler
價錢:$310

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $17,386
https://www.faroll.com/customize#MjI0OSw1MDcyLDYwNzksNjIwNSw2MjA3LDYyMjksNjMzNiw2Mzg4
係.應該準備送了
到啦.出緊貨
到啦.出緊貨
輕輕一推
我建議你.換埋cpu板ram好d

但預算夠唔夠
冇哂全新板架啦喎

要搵二手

不過你用緊7700K.會唔會考慮不如換埋cpu
筆直10k 樓下

想打4k Diablo
求list
幫手推下
10k 買張卡?
$11K樓下就可以13500 + B660M (DDR4)配4070
Diablo 4K中畫質開埋DLSS應該跑到120-144Hz
不過都係嗰句4K Gaming其實你唔應該預呢啲Budget……否則你一係玩2K高畫質高Hz或者我寧願你買Console玩仲好
同樣問題 幫推 想keep番行水冷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞