[扮工好悶]返緊工又冇野做入黎吹下水(122)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

想問機鋪點識人

打機果啲機舖 ?
打 fighter 識人呀 ??

我打音樂GAME, 個圈子好細, 黎黎去去都係個班人

格仔個堆

唔係講緊洗衣機咩

洗衣機同格仔 d女聽講好易上

真係架
我去親都見到d長髪日系仔仔帶住手套咁玩洗衣機
覺得好搞笑

帶撚住頂帽同手套玩

見到就會指住黎笑

以前去會同人一齊玩跳舞機
跳小蘋果同gee

我中學之後就冇去過玩啦

唱K落機鋪行街睇戲

好青春呀媽

我落機舖時, 你地真係未出世

爸爸落機舖個時真係全部都未出世
另一間蛋包飯可能難D去到食, 因為係上野JR車站入面
洋食や 三代目 たいめいけん
https://tabelog.com/tokyo/A1311/A131101/13120485/

啱啱睇完呢間, 都覺得無咩性趣~

ABC好食D
[突發]今日飯堂精選 出面買個堆點心既馬拉糕
而家先得閒上黎打招呼

[突發]今日飯堂精選 出面買個堆點心既馬拉糕

餓狗搶屎
而家先得閒上黎打招呼

Ho巴
https://tabelog.com/tokyo/A1311/A131101/13120485/

有咩係必食

叙々苑 燒肉lunch, 好食到仆街, 返唔到轉頭

牛舌呀

唉呀牛舌

叙々苑 真係好好食, LUNCH SET抵好多, 最平2千幾YEN有啦, 最貴個SET 6千幾好似

我見普片都係 lunch 抵好多

未必架
個個價係呃你架腦豆
可能入到去係2000yen一味而唔係一個set
你最好睇完之後google翻中文review
最纏綿那些歌 以後也會歸於你我~~~
入境D STAFF真係ON柒99, 做野仲HEA鳩過我
打俾佢好似未訓醒咁, 佢問返我想查D乜野, 我話查申請進度
佢話7月10號已經寄出左信叫去拎, 我話我7月10號先SUBMIT申請喎
佢 "呀...唔..係咩...我睇睇先...", 之後佢都係LOOP話已經寄出左
我話我一直都無收過信, 佢鳩吹話咁可能地址有問題啦, 我叫佢睇下個地址有咩問題, 佢又話睇唔到, 咁我問佢可以點, 佢話其實無信都可以WALK IN入去拎

如果我去到拎唔到我實PORT到佢仆街

有咩係必食

牛舌呀

唉呀牛舌

叙々苑 真係好好食, LUNCH SET抵好多, 最平2千幾YEN有啦, 最貴個SET 6千幾好似

未必架
個個價係呃你架腦豆

我直接入佢個 webpage download 佢個 menu 睇架喎~

lunch抵好多架, 又少人好多唔駛排隊
推介新宿近JR站個間分店, HIGH CLASS好多
佢話7月10號已經寄出左信叫去拎, 我話我7月10號先SUBMIT申請喎
佢 "呀...唔..係咩...我睇睇先...", 之後佢都係LOOP話已經寄出左
我話我一直都無收過信, 佢鳩吹話咁可能地址有問題啦, 我叫佢睇下個地址有咩問題, 佢又話睇唔到, 咁我問佢可以點, 佢話其實無信都可以WALK IN入去拎

我又覺得佢啱, 之前我諗我都可以早啲 walk in 入去拎
佢硬係要排期想分散啲人咋嘛~

但點撚樣我10號SUBMIT佢10號寄出左信

有信先可以拎架
千奇唔好信啊屌

有信先可以拎架
千奇唔好信啊屌

下, 佢話唔駛架喎

有咩係必食

牛舌呀

唉呀牛舌

未必架
個個價係呃你架腦豆

我直接入佢個 webpage download 佢個 menu 睇架喎~

係咪都係敘_苑

我又覺得佢啱, 之前我諗我都可以早啲 walk in 入去拎
佢硬係要排期想分散啲人咋嘛~

但點撚樣我10號SUBMIT佢10號寄出左信

其他野你唔洗理鳩佢喇~
你網上 10 號申請 ?

YES

有信先可以拎架
千奇唔好信啊屌

下, 佢話唔駛架喎

我之前去拎佢一開波就問我拎信同就passport

有信先可以拎架
千奇唔好信啊屌

下, 佢話唔駛架喎

我之前去拎佢一開波就問我拎信同就passport

我記得佢係e貓我
領取護照

領取護照你必須親身領取護照。領證時,須出示香港永久性居民身份證及申請時所遞交證明文件 (如適用)的正本,以供核實。同時你須於領取新護照時出示現有香港特區護照或現有簽證身份書(如適用),以便註銷,及在申請書上簽署。如申請人為11至15歲兒童或16至17歲的未婚人士,同意這項申請的父、母或合法監護人必須陪同該兒童/申請人親身領取護照,以便在申請書上簽署。若你在本港遞交申請,你須親身到指定的入境處辦事處領取護照。若你在香港以外地區遞交申請,你須親身到香港灣仔入境事務大樓4樓的入境處旅行證件(簽發)組領取護照。你在領取護照時須作出聲明,確認你在網上申請時所申報的資料正確無誤。

佢話要ID CARD咋喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞