[扮工好悶]返緊工又冇野做入黎吹下水(122)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
未試過咁希望請一個candidate

弱智聲 肥仔 J短?

有乜關係 ?

LOMO ge 擇偶條件

你地咁樣會引黎一班合乎資格既肥子pm me

弱智聲 肥仔 J短?

喂堅match

你點知人地J短, 你地CV要填架?

弱智聲 肥仔 J短?

喂堅match

有一頁要寫身高體重三圍婚姻狀況有冇不良嗜好同性能力

弱智聲 肥仔 J短?

Sorry lor

弱智聲 肥仔 J短?

喂堅match

點解要寫性能力, 同埋點寫, 自我評分?

應該大學都入唔到呀佢? 點教人..

真係咩都有架.

弱智聲 肥仔 J短?

喂堅match

性能力都要寫?!

弱智聲 肥仔 J短?

喂堅match

自我評估黎, 要睇下果位candidate既自信程度

弱智聲 肥仔 J短?

喂堅match

Third in果陣會知
乜唔係有錢先讀MASTER
我有個親戚呢…屋企都算有錢既, 佢AL考衰左去左美國讀U, 一路到埋MASTER , PHD, 畢業出來就嫁左人了

因為佢係女.
同錢冇關.

都唔係呀, 要佢讀多D書都係為左識返D更加上流既人

exact7ly
唔讀可能就嫁唔到人
對於佢地黎講
讀master PHD可能係婚姻介紹所

有錢就已經唔洗婚姻問題
基本上唔到你揀
因為你由細到大識ge都係d上流人士

大家對有錢定義唔同?

睇你幾有錢
真係好撚有錢既話我唔覺得會留係香港考AL, 一早送撚左去外國

我識果D. 一早就去晒交流/WH/外國升學
全部都係日日IG/FB 食玩訓去旅行, 飛車攝影偽文青

我識果啲,個個草根到pk
未畢業已經有左,結婚住老爺奶奶個度,一係去做黑警

btw弱智同J短我都記得咩事
肥仔是咩典故, 可唔可以提醒返我

小熊維尼扯扯地~

https://lihkg.com/thread/337376/page/1

之前日本有班AV去迪迪尼玩完後貼相上twitter
D日本仔係咁屌佢地話做AV仲學人去夢之國玩

私補要求高好多, 我記得果時幫人補習, 佢唔止係要你A, 佢要睇埋你份卷幾多分… A頭定A尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞